Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Delektuj się tym smakiem, bo zaraz przynajmniej na 9 miesięcy będziesz musiała o nim zapomniećHey dziewczynyja 3dc i 2 dzień zastrzyków. Okres już praktycznie się kończy. Codziennie pije lampkę wina na zdrowie endo. Mam nadzieję że już za kilkanaście dni na wiele wiele miesięcy zapomnę o alkoholu.
Trzymam bardzo bardzo za Was wszystkie dziewczyny kciuki i piękne bety![]()
A ktore probiotyki bralas?Ja gdy kupowałam lutinus w aptece w klinice pani odrazu powiedziała że trzeba brać probiotyki żeby właśnie uniknąć podrażnienia
A który masz dpt?A co do Twojego drugiego pytania , może będę mogła na nie wieczorkiem odpowiedzieć![]()
Ja stosowałam Crinone i potwierdzam. Nie wypływa tego za dużo. I aplikowanie jest dla mnie dużo łatwiejsze niż lutinus.A ja teraz zamiast lutinusa dostalam - Crinone żel, ktos to stosowal? Podobno nie wyplywa tak jak lutinus.
Tak, mi po puregonie naprodukowało się sporo tego. Jakby co to mam na sprzedaż lub nawet do oddania fiolkę 300. ja już raczej z niej nie skorzystam a szkoda, żeby się zmarnowała.Czym dokładnie to jeszcze nie wiem, wiem ze bedzie długi protokół poprzedzony antykoncepcja. Liczę na purgeon, bo widze ze po nim ładne zbiory sa
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
25dptA który masz dpt?

Z tego co wyczytałam, to możesz już zobaczyć serduszko. ..ale super25dpt![]()
I tak kiedyś nadejdzie ten dzieńO matko boje sie rozczarowania!
Mam taka nadziejęZ tego co wyczytałam, to możesz już zobaczyć serduszko. ..ale super![]()