gosia321
Fanka BB :)
Kochane powodzeniaDziewaczyny samych super wieści!!!
@iwcia82 - pięknej wysokiej bety
@natalix0 - potwierdzenia ciążypięknego pęcherzyka
@evulek111 - niech wszystko rozwija się pozytywnie!!! i to już będzie TO podejście![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane powodzeniaDziewaczyny samych super wieści!!!
@iwcia82 - pięknej wysokiej bety
@natalix0 - potwierdzenia ciążypięknego pęcherzyka
@evulek111 - niech wszystko rozwija się pozytywnie!!! i to już będzie TO podejście![]()
Jeszcze nie przyszla no to franca jedna w kulki leciOjoj jak ja bym się chciała wpisać@ mnie najwyraźniej lubi robić w chhhh...
Pewnie że wystarczyJa mam zamrożone 11 jajek, bez zarodków, ale mam nadzieje, że przynajmniej na jeszcze jedną procedurę wystarczy![]()
Każda klinika ma inne procedury sama się zdziwiłam jak mi to powiedziećU mnie badania do adopcji komórek są bezpłatne ponadto dostaję sie jakis bonus na.procedurę, chyba ok tysiaca zlotych mniej :-)
Invicta wrocławGdzie ty się leczysz??? 0.0
łam właśnie do kliniki, umówiłam się na poniedziałek na wizytę. Jak się małpa tego nie wystraszy to przynajmniej sprawdzę o co chodzi bo mi to wygląda podejrzanie. Zawsze coś, a co. Tak bez przeszkód to by się nie mogło obejść. ;/Jeszcze nie przyszla no to franca jedna w kulki leci![]()
łam właśnie do kliniki, umówiłam się na poniedziałek na wizytę. Jak się małpa tego nie wystraszy to przynajmniej sprawdzę o co chodzi bo mi to wygląda podejrzanie. Zawsze coś, a co. Jak bezprzeszkód to byJeszcze nie przyszla no to franca jedna w kulki leci![]()
Cały czas coś nowego jak robiłam badania infekcyjne w marcu to miały być ważne 6miesięcy a jak pojechałam 1 lipca to się okazało że zmieniły się przepisy i teraz są ważne 3 miesiące i wymaz na obecność chlamydi też więc znów trzeba było wszystko powtórzyć a w programie tego nie miałam bo stwierdziłam że jeśli są uważne 6 miesięcy to mi wystarczy a tu taki psikus masakra jakaś dlaczego to tak dużo kasy trzeba na to aby móc spełnić swoje największe marzenieInvicta wrocław