Szczescie1986
Fanka BB :)
Trzeba miec jednak odrobine szczescisKazda z nas walczy tak samo mocno Kochana...ale jest pewien moment nawet w ivf, ze decyduje natura, nie leki, nie my...
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzeba miec jednak odrobine szczescisKazda z nas walczy tak samo mocno Kochana...ale jest pewien moment nawet w ivf, ze decyduje natura, nie leki, nie my...
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
DokładnieTrzeba miec jednak odrobine szczescis
Ale powiem ci szczerze ze przed tym sikaczem mialam negatywne nastawienie,a teraz jak siacz rozczarowal mam nadzieje,ze sie uda bo dobrze sie czujeI to jest w tej chwili najwazniejsze :-)
oo to dobrePowiedz ze cie noga boli skrecilas przed wyjazdem poudawaj od czasu do czasu ze kustykasz bo juz ja nadwyrezylas i nie bedzie podejrzen![]()
Jeszcze zdążysz coś zasymulować, zeby nic nie podejrzewaliDobra wjade gondolom albo krzesełkowymi ale wtedy wszyscy będą podejżewać że ze mną coś jest nie tak. bo Iwona to zawsze zaiwaniała po górach, bez zadyszki. My nikomu nie chcieliśmy nic mówić, żeby nie zapeszyć.
O pani czego ja nie robilam od prawie 2 tygodni zeby przyszla jak najszybciej!!!Jeszcze nie masz? To weź tam ją jakoś wywolaj :-) poprzytulaj sie pożądnie z M i do dziela![]()
Popieram. Ale spoko, ja zrobiłam to samorobiłam dzisiaj. 8dpt. idiotka skończona ze mnie.
Witaj Zosienko! Bardzo ladna z Ciebie ZosiaZosia jest Zosią nic Jej nie wyrosłoma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mam
Zobacz załącznik 814680![]()