M@gda
Moderatorka
Super! Swietnie! Fantastycznie!Pęcherzyk 6mm. Kolejna wizyta 26.07Wszystko jest okey, chociaż mam lekko powiększone jajniki i kilka torbieli, podobno wchłoną się same
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super! Swietnie! Fantastycznie!Pęcherzyk 6mm. Kolejna wizyta 26.07Wszystko jest okey, chociaż mam lekko powiększone jajniki i kilka torbieli, podobno wchłoną się same
![]()
Czyli stosujecie ja od transferu do pozytywnej bety?Amerykańscy naukowcy udowodnili, że dieta bezglutenowa wspomaga zagnieżdżanie się zarodka![]()
kochana ,ale mnie pocieszyłaś ja wyglądam jakbym połkneła balonik!moj to ostatnio zaczal sie zgrywac,że teraz to wygladam jakbym byla w ciazy .a wiec to normalneJa idąc na betę wygladalam jak w 4miesiacu ciąży.
Do zielińskiego kiedyś chodziłam taki mało mówny wszystko trzeba z niego wyciągac teraz nie dawno też byłam i taki se . Lukaszuk Mariusz prowadził moją pierwszą stymulacje rok temu nie zrobił wrarzenia. Ale przed wyjazdem muszę sprawdzić czy wszystko ok . Będę od poniedziałku dzwonić i napierać na Hajdusanka najwyżej wleze mu do gabinetu i się rozkracze i musi zobaczyć. Bo babie w ciąży się nie odmawia ,Szczerze to Olsz ak nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia. A myslalas o Zielinskim albo Lukaszuku?
[emoji127] 28.10.2017

Ok podam ci adres na privgosia321 wyśle tobie ten menopur jednak pocztą bo wizytę mam 21 u dr. olszak, bo Hajdusianek nie ma miejsca.
Ja tez tak wygladamkochana ,ale mnie pocieszyłaś ja wyglądam jakbym połkneła balonik!moj to ostatnio zaczal sie zgrywac,że teraz to wygladam jakbym byla w ciazy .a wiec to normalne
Gorzej bedzie wytlumaczyc ekipie czemu nie pijesz na wakacjachJeszcze zdążysz coś zasymulować, zeby nic nie podejrzewalinawet zapalenie pęcherza.
kochana ,ale mnie pocieszyłaś ja wyglądam jakbym połkneła balonik!moj to ostatnio zaczal sie zgrywac,że teraz to wygladam jakbym byla w ciazy .a wiec to normalne
Moja nie ma go wogole i jeszcze mobbingujeSłabo, przykro mi, ze tak cie potraktowala. jak widac moj przelozony ma wiecej taktu...