Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli stosujecie ja od transferu do pozytywnej bety?
Ja kiedys bylam jakies 2 tyg na tej diecie ale potem zrobilam badanie z krwi na gluten i wyszlo ze nie mam alergii wiec odstawilam ta diete ale na dluzej by mi ciezko bylo ja utrzymac
I niecały listek luteinyDziewczynki mam do wydania:
5x fraxiparine
3x prolutex
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
O tak to babja od zyciowych sensacji obcych ludzi a sama ma w domu niezly burdel. Na szczescie co niektorzy sie jej odplacaja Dniestety ludzie sobie szukają sensacji i często się nimi karmią. trzeba robić swoje![]()
Może głupie pytanie, ale o co chodzi z tym glutenem? Czy Wy macie nietolerancje na gluten i dlatego dieta?Potem powoli wprowadzasz. Ale ja robiłam to na prawdę powoli. Do pierwszej wizyty u lekarza nie jadłam w ogóle glutenu czyli 6tc a teraz jestem w 10tc i jem ale jeszcze nie przeginam.
Będę trzymac z całych sił [emoji4] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Dziewczynki potrzebuję jutro Waszych wszystkich kciuków, mam 2 zarodki i biorę obydwa ze sobą i mam nadzieję, że na 9 miesięcy![]()
Mozesz sobie sama chleb zrobicPojechałam dzisiaj do Kauflandu po jedzenie bezglutenowe, kurcze, Dziewczyny jakie to jest drogie!!!
Za 5 kromek chleba zapłaciłam 6,99 zł, za spód do pizzyx2 bo w jednym pudełku (sam spód) 16,99 zł, ciasta takie zwykłe herbatniki 150 gr 7,99 zł i te same 7,99 za garstkę panierki!!! Ja zbankrutuję chyba![]()
W rossmanie sa gotowe mieszanki ciast tylko nie pamiętam po ile. Koleżanka zawsze z tego ciasto piecze czekoladoweMozesz sobie sama chleb zrobic
Dziewczyny w wielu piekarniach są bułeczki kukurydziane w cenie zbliżonej do standardowych kajzerek . smakują rewelacyjnie@Alfistka tanio nie jest ale to kwestia tak naprawdę pieczywa. Ja staralam się nie jesc w tym czasie za dużo słodkości ale zajadalam się np. Chrupkami kukurydzianymi. Jest dużo przepisów na jedzenie bezglutenowe. Może zamień ciasta na owoce i będzie taniej a też słodko, czekolada nie powinna zawierać glutenu. Ostrzegam z pieczywem nie kupuj w dużych ilościach bo większość jest nie do zjedzenia. Mnie najlepiej podchodzily jedne bułki podgrzewane w piekarniku. Dasz radę!!! Trzymam kciuki
popytajcie może tez są U Was a o tym nie wiecie 
To nie wyobrażaj tylko spróbujUuuuuu.... Kochana, widzę że Ty obeznana w tym temacie jesteś
Nie wyobrażam sobie tej fasoli, oj nieeeee....![]()