natalix0
Fanka BB :)
Mnie też bardzo bolał krzyż -do dzisiaj od czasu do czasu pobolewaJa widzę moja była podobna i tez moim jedynym objawem był bol krzyża .![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mnie też bardzo bolał krzyż -do dzisiaj od czasu do czasu pobolewaJa widzę moja była podobna i tez moim jedynym objawem był bol krzyża .![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
czyli jest nadzieja! !O pani!!! Krecha jak się patrzy![]()
i jak wynnik ogólny! sikacz prawde mówi czy bef?!
moja kreska jest strasznie jasna ,ale wiecie co ja ledwo chodze tak mnie kregoslup nawala! czy ja tylko mam omamy z ta kreska jasna czy wy tez cos widzicie?
krzyz mnie strasznie nawala!ogolnie ja ciezko pracuje wiec codziennie mam odczówalny ból krzyza,ale teraz to ledwo zginam sieMnie też bardzo bolał krzyż -do dzisiaj od czasu do czasu pobolewa
tak wczoraj po w 11 dniu,ale ta kreske zobaczyłam dopiero wieczorem bo ciagle sie na nia gapiłam i modliłam zeby cos tam wyszło !byl to test z drugiego moczu bo wiadomo o 4 rano to nie myslalam ,zeby siusiu zrobic na testNo chyba coś tam jest ale bardzo jaśniutkieZrobiłaś test z porannego moczu?
Alfistka meg86 zaciskajcie mocno nozki i przytulajcie swoje kropki na kolejne 9 miesiecyWIELKI DZIEŃ!!
@Alfistka @meg86 - dziewczyny doczekałyście się swoich upragnionych transferów!!!! Życzę wam, żeby wszystko się udało, kropeczki z wami zostały i kochały was mocno przez 9 miesięcy a potem przez dłuuuugie lata
@oska - spokojnych połówkowych, bez sensacji, z samymi dobrymi newsami
@Vinszka - pięknego podglądania!!!
No i... czekamy na wieści od was i fotki
Trzymamy kciuki!!!!
o rety to teks moje teściowej "żeby się w końcu wasze marzenie spełniło" niby chcą pewnie dobrze, ale dla mnie to nie do zniesienia. Robimy wszystko aby się spełniło... wszystko byśmy mogli oddać aby tylko przytulić nasze Szczęście.Dokładnie dlatego ja nie lubię Świąt i w ogóle życzeń czy to urodzinowych czy świątecznych.. No kurde jakby wszyscy mieli to samo nagranie "żeby się wam w końcu marzenie spełniło" - wiedzą, że jest problem ale nie wiedzą przez co przechodzimy - u jednego brata można powiedzieć że 2 razy wpadli a drugiemu się od razu udało i jak cię tu ktoś taki zrozumie... A jakbyśmy powiedzieli przez co przechodzimy i ile kasy w to poszło to jeszcze by zazdrościli że mamy tyle hajsów, że nas stać na prywatne leczenie. Brak słów.
Mnie też bardzo bolał krzyż -do dzisiaj od czasu do czasu pobolewa
w poniedziałek jade do szpitala!nie mieszkam w Polsce więc u nas to tylko chodzi sie na okreslone rande vousJa również widzę druga a właściwie jej cien
Rób betę jeśli masz możliwość.