walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Oj dokładnie!Emocje sięgają zenitu.... Staramy się być silne ale czasami już nie wytrzymujemy i pękamy....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj dokładnie!Emocje sięgają zenitu.... Staramy się być silne ale czasami już nie wytrzymujemy i pękamy....
O widzicie ja dziś rano tez myslalam o tym,że chcialabym tam zajrzec i sprawdzić czy moj Korpus sie zadomawia... :-(Kochana
kobitki ja tez chciałabym mieć skaner hihin
hej, ja byłam stymulowanie gonalem przez 6 dni po 300 dziennie. później menopurem, tez taka konska dawka. wyhodowałam 10 komórek ale mam tylko 1 jajnik... z tego zostało 6 dojrzałych, 3 się zaplodnily. mam 34 lata. tez juz nie gowniara..☺Dziewczyny znow mnie troche nie bylo pewnie mnie nie kojarzycie - oprócz Aduni i Joko- dla przypomnienia 2 ivf nie udane w fertimedica w Wawie. Podejrzewali nam wady genetyczne bo w ostatnim ivf jakies esy floresy wyszy w komorkach i się nie pozapładniały i teraz tak:na wyniki czekalismy 4 tyg. ale jest wszystko ok!
i teraz sie zastanawiam czy nie powinnam zmienic kliniki skoro 2 razy invitro nie udane?? Jak Wyrobiłyście? To pierwsze pytanie a drugie to powiedźcie porszę czym Was stymulowano? Ja mam 38 lat wiec dostałam elonve, ale tylko 6 pecherzykow mialam a drugim razem menopur 225 ale też tylko 6 sztuk... czy sa jakiem inne mocniejsze leki stymulejace na takie wiekowe babeczki
?
Dziewczyny znow mnie troche nie bylo pewnie mnie nie kojarzycie - oprócz Aduni i Joko- dla przypomnienia 2 ivf nie udane w fertimedica w Wawie. Podejrzewali nam wady genetyczne bo w ostatnim ivf jakies esy floresy wyszy w komorkach i się nie pozapładniały i teraz tak:na wyniki czekalismy 4 tyg. ale jest wszystko ok!
i teraz sie zastanawiam czy nie powinnam zmienic kliniki skoro 2 razy invitro nie udane?? Jak Wyrobiłyście? To pierwsze pytanie a drugie to powiedźcie porszę czym Was stymulowano? Ja mam 38 lat wiec dostałam elonve, ale tylko 6 pecherzykow mialam a drugim razem menopur 225 ale też tylko 6 sztuk... czy sa jakiem inne mocniejsze leki stymulejace na takie wiekowe babeczki
?
Ja mialam puregon wg mojej lekarki to najlepszy lek na rynku ale mialam tylko 6 pęcherzykówDziewczyny znow mnie troche nie bylo pewnie mnie nie kojarzycie - oprócz Aduni i Joko- dla przypomnienia 2 ivf nie udane w fertimedica w Wawie. Podejrzewali nam wady genetyczne bo w ostatnim ivf jakies esy floresy wyszy w komorkach i się nie pozapładniały i teraz tak:na wyniki czekalismy 4 tyg. ale jest wszystko ok!
?
To zaczynamy razemJa już po transferzez 14 komórek 11 siebie zaplodnilo ale do dziś przetrwało 5. Dwa zarodeczki mi podali a czy reszta się rozwinie i zamroza dowiem się dopiero 20 mam się wtedy skontaktować z lekarzem podać wynik progesteronu. Beta 27 lipca ale chyba zrobię wcześniej jak myślicie? Dziś podano trzy dniowe
muszą zostać! teraz tylko musisz wytrzymać 2 tygodnieDziewczynki mam swoje dwa Skarby w sobie i tak się czuję cudownie jak o Nich pomyślę....
Lekarz powiedział, że obydwa są "zajebiste" (cytuje lekarza)
Zostańcie ze mną moje Kruszynki najdroższe na świecie... <3 :-* <3 :-*
Spokojnie, ja już tyle lat się niecierpliwiłam, że w końcu powiedziałam KONIEC. Co ma być to będzie, czas i tak minie, a teraz warto cieszyć się chwilą. W końcu już niedługo nie będziemy miały za wiele czasu dla siebie jak będziemy siedzieć w pieluchachJezuniu jak ja już bym chciała transfer mieć za sobą a tu tyle niepewności... Ile będzie pęcherzyków, ile pobiorą, w ilu będą jajeczka, ile się zapłodni, ile przetrwa, jakiej będą jakości, ile da się zmrozić, transfer, czekanie po transferze...
MASAKRA!!! Bez Was bym zwariowała