ewelin86
Fanka BB :)
Osz kurczaczek. I co lekarz chce z tym zrobić?Dobra to ja zaczynam chu**we wiesci. Wyhodowalam torbiel na 5cm i gucio z transferu w tym cyklu. Zawsze cos. Qrwa![]()
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Osz kurczaczek. I co lekarz chce z tym zrobić?Dobra to ja zaczynam chu**we wiesci. Wyhodowalam torbiel na 5cm i gucio z transferu w tym cyklu. Zawsze cos. Qrwa![]()
O rety. Wiem jaka jesteś wściekła teraz,ale lepiej poczekać i przygotować domek.dla maluszka jak najlepiej. Jaki plan działania ma lekarz?Dobra to ja zaczynam chu**we wiesci. Wyhodowalam torbiel na 5cm i gucio z transferu w tym cyklu. Zawsze cos. Qrwa![]()
No to teraz czekamy na transfer :-))) to bedzie szczesliwy czas! :-)Hej dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach Ja mam dobre wieści moje Endo na 8.3 więc najprawdopodobniej transfer w sobotę czekam jeszcze tylko na wyniki![]()
Może się wchłonie ja też często mam torbiele i ładnie się pochłaniają więc trzymam kciuki za CiebieDobra to ja zaczynam chu**we wiesci. Wyhodowalam torbiel na 5cm i gucio z transferu w tym cyklu. Zawsze cos. Qrwa![]()
Oby tak było jak piszeszNo to teraz czekamy na transfer :-))) to bedzie szczesliwy czas! :-)
Dobra to ja zaczynam chu**we wiesci. Wyhodowalam torbiel na 5cm i gucio z transferu w tym cyklu. Zawsze cos. Qrwa![]()
Ehh....te wredne torbiele!!!Dobra to ja zaczynam chu**we wiesci. Wyhodowalam torbiel na 5cm i gucio z transferu w tym cyklu. Zawsze cos. Qrwa![]()
musi choc poniedziałkow nie cierpieZa Wszystkie z Was trzymam mocno kciuki !!!
To musi być dzień super wieści !!!
Nosz ku..... czy zawsze musi cos byc...Dobra to ja zaczynam chu**we wiesci. Wyhodowalam torbiel na 5cm i gucio z transferu w tym cyklu. Zawsze cos. Qrwa![]()