Szczescie1986
Fanka BB :)
dziewczyny poprostu nie wiem co sie stalo! nie doszlo do mnie jeszcze to,ze nie bede mama!***** to tak boli ja serio sfiksuje zaraz!dlaczego....mrozaczek zajebisty,ja zdrowa,i lezalam i niccooooo niemożliwe !!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny poprostu nie wiem co sie stalo! nie doszlo do mnie jeszcze to,ze nie bede mama!***** to tak boli ja serio sfiksuje zaraz!dlaczego....mrozaczek zajebisty,ja zdrowa,i lezalam i niccooooo niemożliwe !!!!!!!
u nas od a do z badaja ! tutaj nie ma ot tak sobie ze pojdziesz i podejdziesz przeszlam procedure wielu badan i tak jak mowilam jest ksiazkowo,Badałaś immunologię? Może trzeba gdzieś indziej poszukać przyczyny...
Lezenie niczego nie gwarantuje. Ja bylam na l4 ale sprzatalam gotowalam energia mnie roznosila.dziewczyny poprostu nie wiem co sie stalo! nie doszlo do mnie jeszcze to,ze nie bede mama!***** to tak boli ja serio sfiksuje zaraz!dlaczego....mrozaczek zajebisty,ja zdrowa,i lezalam i nic
ja pierdole naprawdę mi przykro bardzo. myślałam że chociaż tobie wyjdzie.. ściskam mocno...nie mam dobrej wiadomosci1 wlasnie dostalam telefon wynnik negatywny!ryczec mi sie chce.... myslalam ,ze tym razem wyjdzie nie dostałam zadnych plamien nic a nic i bylam przy nadziei! od czego to zalezy ....dziewczyny ja juz nie mam sily podchodzic 5 raz ....
Smutna prawda ile tych wpadek [emoji52] znajomi nawet w małżeństwie głównie wpadki zaliczają...Dziewczyny musimy chyba zostawić naszych chłopów, zacząć chlać, ćpukać i na imprezach dawać byle komu to może wtedy zajdziemy.
A ja mam dziś 5dpt i jakoś brzuch zaczyna mi dokuczać tak trochę bardziej jak na okres :/ oby to nie to! :-)
Dziewczyny miałam podawany 4 dniowy zarodek, 9 dpt to już można robić bete czy za wcześnie? W planach miałam dopiero 12, ale sama już nie wiem :/
Hej jestem tu nowa i mam prośbę nie mogę się doszukać nigdzie odpowiedzi więc może doświadczone osoby na forum mi pomogąjestem po in vitro z jednym zarodkiem ( blastocystką ) Nie mogłam oczywiście się doczekać i w sobotę ( 9 dpt ) zrobiłam betę - 28.65.
Dziś wg zaleceń lekarza ( 11 dpt ) zrobiłam znów i tym razem 15.85. I teraz kombinuję czy jest jeszcze szansa ?
Czy jest możliwość żeby ta sobotnia beta była wyższa przez leki podane do transferu a ta ciążowa nie była jeszcze tak wysoka ??
nie mam dobrej wiadomosci1 wlasnie dostalam telefon wynnik negatywny!ryczec mi sie chce.... myslalam ,ze tym razem wyjdzie nie dostałam zadnych plamien nic a nic i bylam przy nadziei! od czego to zalezy ....dziewczyny ja juz nie mam sily podchodzic 5 raz ....
Jestem nowicjuszką choć trochę leciwą zbliżam się do 40, pierwsza stymulacja i nie wiem czy coś wyhoduję Jestem po ciąży pozamacicznej 17 lat temu, później nic. Martwię się bo to ostatni dzwonek , szansa, ale czy realna? Fajnie ,że znalazłam to forum miło się czyta jak się wspieracie, pozdrawiam
A miałaś kiedyś podawane 2 zarodki? Jest szansa na to, żebyś zaryzykowała i przytuliła teraz oba? Może w 2 będzie im raźniejkochana ja widze ,ze ja mam takie same leki jak wy tutaj! moje wynniki sa bardzo dobre wrecz ksiazkowe!zmienilam klinike bo tam zdawalo mi sie ze byl handelek ,a teraz mam zdaje sie dobra klinike b znajoma wlasnie dzieki tej klinice spodziewa sie dzidziusia!jej partner miala bardzo kiepskie i wyszlo! a u mnie do cholery jasnej nie wiem co mam zrobic?!