Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie przejmuj się, wszystko jest pod kontroląKurczę i właśnie to mnie zastanawia. Lekarz mi kiedyś powiedział że te leki są refundowane tylko trzy razy tak jakby do trzech stymulacji. To jak to jest jak tak kilka razy Ci je "dopisują" przy jednej stymulacji?
Też nie znoszę igieł ale te są tak cieniutkie że nawet nie poczujesz. Myśl sobie że każdy taki zastrzyk to krok do dzidzi
Ja sobie sama nie robię tylko mąż mi robi. Jakoś tak łatwiej gdy się sama dźgać nie muszę hehehe... Jedynie teraz ten na zatrzymanie owulacji trochę mnie boli ale tu jest więcej płynu no i to już trzecia igła jaką rano ma mój brzuch w sobie więc się może buntuje![]()
HejCześć dziewczyny, ja dopiero zaczynam 2 opakowanie antykoncepcji. 4.08 mam następną wizytę strasznie się cieszę ale i mam obawy. Proszę napiszcie mi czy te zastrzyki bardzo bolą bo ja to strasznie przeżywam, nie lubię igieł a wiem że będę musiała sama je robić. Czy te procedury tak długo trwają? Buziaki
Taki znak to nie znakCześć dziewczyny. Dzis jest u mnie 6 dpt i od rana mam straszny ból na samym dole brzucha... taki jal na @ tylko strasznie silny... to chyba nie jest dobry znak,co...? :/
Wzięłam nospe ale poki co to nie moge sie ruszac za bardzoTaki znak to nie znakSama wiesz co tu dziewczyny piszą - czasem to dobra wróżba! Weź nospe i będzie gitarka
![]()
Pelna stymulacja to czas od poczatku brania zastrzykow do punkcji. Kolejna stymulacja to kolejne podejscie od poczatku po nieudanym transferze zaczynajace sie od tabletek lub zastrzykowKurczę i właśnie to mnie zastanawia. Lekarz mi kiedyś powiedział że te leki są refundowane tylko trzy razy tak jakby do trzech stymulacji. To jak to jest jak tak kilka razy Ci je "dopisują" przy jednej stymulacji?
Też nie znoszę igieł ale te są tak cieniutkie że nawet nie poczujesz. Myśl sobie że każdy taki zastrzyk to krok do dzidzi
Ja sobie sama nie robię tylko mąż mi robi. Jakoś tak łatwiej gdy się sama dźgać nie muszę hehehe... Jedynie teraz ten na zatrzymanie owulacji trochę mnie boli ale tu jest więcej płynu no i to już trzecia igła jaką rano ma mój brzuch w sobie więc się może buntuje![]()
Wez paracetamolWzięłam nospe ale poki co to nie moge sie ruszac za bardzo![]()
dzisia rezultat. Jak sie czujesz?Wez paracetamol
2 Kropeczek :-* ( ET: 15.07.2017 )
:-* ( ET: 15.07.2017 )