Alfistka
Fanka BB :)
Spokojnie, jeszcze czas, nie stresuj się bo to Ci nie pomoże, co ma być to będzie, tylko spooookooooojnieeeeeee.....Wzięłam, ale boje się strasznie,że to nie wróży dobrze... ;-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spokojnie, jeszcze czas, nie stresuj się bo to Ci nie pomoże, co ma być to będzie, tylko spooookooooojnieeeeeee.....Wzięłam, ale boje się strasznie,że to nie wróży dobrze... ;-(
CwaniaraSpokojnie, jeszcze czas, nie stresuj się bo to Ci nie pomoże, co ma być to będzie, tylko spooookooooojnieeeeeee.....![]()
Rano nie mierzyłam w ogóle, wieczorem zmierzę, jutro już jadę ale na hormony i betę przy okazji która wyjdzie zero na pewno po 4 dniach ale w sobotę już robię betę po 7 dniach także nie będzie źle u Ciebie bo razem będziemy zasuwały, zobaczyszCwaniaraŁatwo powiedzieć, sama wiesz ;-) Jak Twoja temperatura??
Teraz mi Kochane powiedzcie czy któraś wie dlaczego relanium nie bierze się np do bety? Skoro ktoś ma cały czas skurcze i ma pozwolenie na branie nospy do bety, żeby te skurcze zniwelować to dlaczego razem z tą nospą nie można brać relanium, które też uspokaja macicę?
Ja jestem w Novum i w ogóle nie ma mowy o relanium, a Ty jakie bierzesz leki?Teraz mi Kochane powiedzcie czy któraś wie dlaczego relanium nie bierze się np do bety? Skoro ktoś ma cały czas skurcze i ma pozwolenie na branie nospy do bety, żeby te skurcze zniwelować to dlaczego razem z tą nospą nie można brać relanium, które też uspokaja macicę?
Do bety brałaś? Och to łobuzy to nad czym ja się zastanawiam? Po ostatnim transferze moje skurcze zwijały mnie w pół bo bałam się leki brać i nikt mi nie powiedział, że mogęJa brałam, miałam to w zaleceniach.
Oj jak ja bym tego chciała... ;-)Rano nie mierzyłam w ogóle, wieczorem zmierzę, jutro już jadę ale na hormony i betę przy okazji która wyjdzie zero na pewno po 4 dniach ale w sobotę już robię betę po 7 dniach także nie będzie źle u Ciebie bo razem będziemy zasuwały, zobaczysz![]()
Relanium 3x1, luteina 3x2 estrofem 3x1 i luteina pod język 3x4 i nospę max 3x1Ja jestem w Novum i w ogóle nie ma mowy o relanium, a Ty jakie bierzesz leki?
Kurdę ja mam coś mało tej luteiny... 2x2. No ale cóż teraz to już nic nie zmienimy tylko czekanie nam zostało :-)Relanium 3x1, luteina 3x2 estrofem 3x1 i luteina pod język 3x4 i nospę max 3x1