Szczescie1986
Fanka BB :)
Powodzenia.Dziewczyny jutro mam transfer rano. A o 21 mam wylot. Boje sie zmiany cisnien i zeby to nie zaszkodzilo kropkom.
Zastanawiam sie co moge zazyc albo zrobic? Co myslicie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzenia.Dziewczyny jutro mam transfer rano. A o 21 mam wylot. Boje sie zmiany cisnien i zeby to nie zaszkodzilo kropkom.
Zastanawiam sie co moge zazyc albo zrobic? Co myslicie?
Dzięki za radę, wiem nie ma głupich pytań, ale czasem nie wiadomo o co się pytać. Masz rację lekarze nie są wylewni, dlatego może szukam wsparcia na forum.
Czuję się zagubiona w tym wszystkim, ale myślę sobie "pierwsze koty za ploty", idę dalej a reszta wyjdzie w trakcie, bo i tak już niczego nie cofnę.
a najlepsze jest to ze w sumie nie mamy wpływu na to co się dzieje..Sluchajmi po pierwszych 4 dniach stymulacji lekarz powiedział Pani w ogole nie zareagowa na leki, ja panika płacz bo przecież to było oczywiste zawsze pod górkę to dlaczego teraz ma byc inaczej. Mąż uspokajał, że będzie dobrze. Oczywiście miał racje
. Trzymam kciuki.
zazdroszczę Ci takiego szybkiego ogarnięcia i podziwiam. naprawdę. musze brać z ciebie przykład ☺Dziewczyny mam podejsc znowu w cyklu naturalnym. Moje pytanie brzmi czy biorac teraz pigulki anty. Zablokuje miesiaczke do pobytu w Polsce i czy jesli opoznie okres na 2-3 tyg nic sie nie stanie przy odstawieniu i podejsciu do kolejnego transferu??mam troche obawy ,ze moga to byc skutki zeby zarodek sie przykleil
Tak zaczęłam stymulację Elonva 150 i póżniej Cetrotde, wcześniej byłam na antykoncepcji, przygotowuję się od marca,, dzięki za propozycje jakbym coś potrzebowała dam Ci znać .
Szczerze to nie wiem jaki to protokół .
Ja kilka dni temu płakałam z powodu źle sparowanych skarpetek, ja wylam a mąż płakał ale ze śmiechu [emoji23]Ohh, ja ostatnio chciałam płakać w sklepie, bo miałam ochotę na płatki chocapic, a ich nie było xD Opanowałam emocje na całe szczęście. Dziwne, bo ja raczej nie z tych płaczliwych. Tylko ta chcica taka jakaś wielka mnie naszła ;p
A u mnie obiad z dwóch dań dziś. Kalafiorowa i zraziki z kaszą orkiszową mniam...![]()
Ok dzięki, jestem "zielona "ale idę do przodu...Czyli idziesz długim protokołem [emoji846] jakbyś miała pytania możesz zawsze do mnie napisać w wiadomości wyślę Ci maila [emoji846]powodzenia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
3 kilo, ale za to nabrałam kształtów areodynamicznych![]()