M@gda
Moderatorka
Też o tym pomyślałam, żebyś poszła do innego lekarza. Może ma lepszy sprzęt...Może warto sprawdzić to u innego lekarza? Bo w sumie co teraz masz robić? Siedzieć i czekać. Sory ale irytują mnie tacy lekarze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też o tym pomyślałam, żebyś poszła do innego lekarza. Może ma lepszy sprzęt...Może warto sprawdzić to u innego lekarza? Bo w sumie co teraz masz robić? Siedzieć i czekać. Sory ale irytują mnie tacy lekarze.
Ja się aż tak nie znam jeszcze jestem przed transferem, ale serduszko po jakim czasie u tak wczesnego 2dniowego zarodka sie pojawia? Wiem łatwo mówić, ale zawsze jest nadziejaTeż o tym pomyślałam, żebyś poszła do innego lekarza. Może ma lepszy sprzęt...
Niestety po wizycie nie mam dobrych wieści. Miałam zobaczyć serduszko, a dowiedziałam sie ze zarodek w ciagu 11 dni urósł raptem milimetr z 1,8 na 2,9..
Jestem załamana i czekam na najgorsze niestety...
Ale świadomość choć przez chwile, ze jest sie w normalnej, wewnątrzmacicznej ciąży była bezcenna...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja również miałam 3 iui i teraz ivf. Jesteśmy na tym samym etapie , powodzenia.
Może warto sprawdzić to u innego lekarza? Bo w sumie co teraz masz robić? Siedzieć i czekać. Sory ale irytują mnie tacy lekarze.
Nie chce żebyś odebrała to jako wymądrzanie, ale mimo wszystko można by skontrolować sprawę. Jestem pewna, że będzie z maluszkiem wszystko ok, ale znowu pojdziesz za te 1,5 tyg a jej się coś nie spodoba i żyjesz w strachu.W czwartek mam zrobić betę. Wczoraj wynik był 17880, a w czwartek lekarka oczekuje żeby była 25000. Jeśli bedzie tzn ze ruszyło i mam przyjść za 1,5 tyg jeśli nie ma takiego wzrostu, dać jej znać i bedzie myślec co dalej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się udało za pierwszym razem.W 6 dniu po punkcji podali mi jeden zarodek 4BBWitam, podczytuję Was od pewnego czasu i dajecie mi nadzieję na spełnienia marzenia o dziecku. Czy są tutaj Panie, którym udało się zajść w ciążę po pierwszym in vito? Jeśli tak to ile miałyście zarodków i czy miałyście nacinaną otoczkę oraz podane embyoglue?
Ohh coś czuje w kościach, że to dobry znak! !!Jakies dodatkowe objawy masz?A ja znowu 37,5![]()
To chyba dobry znak ;-) Jak ja bym chciała aby Bóg albo mój Kropek dali mi znak, że tam jest...A ja znowu 37,5![]()