Alfistka
Fanka BB :)
Jestem zaC
Czyli dziewczyny powinnyśmy organizować jakieś narko party potransferowe/ciążowe, będziemy łykać relanium i ... biegać nago po łące, śpiewać jakieś piosenki, kąpać się w rzece (dowolnie od humoru i pory roku)![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem zaC
Czyli dziewczyny powinnyśmy organizować jakieś narko party potransferowe/ciążowe, będziemy łykać relanium i ... biegać nago po łące, śpiewać jakieś piosenki, kąpać się w rzece (dowolnie od humoru i pory roku)![]()
Ja tylko proszę o wyłączenie kamer!!!Ja tam wole narkoparty, przynajmniej się zrelaksujemy, odstresujemy, zresetujemy i pobawimy![]()
Jeszcze liczą tą betęNo to zadzwoń gdzie trzeba i ich pospieszOd wczoraj to chyba już przed południem wyniki powinny być... We nie stresuj bo ja juz paznokcie obgryzam
![]()
o to toJeszcze liczą tą betę
Ja tam nie wiem, mnie coś lekarz pogmerał a potem podobno mężowi pogratulowałHahaSex z pipetą
![]()
Ja tam wole narkoparty, przynajmniej się zrelaksujemy, odstresujemy, zresetujemy i pobawimy![]()
hahahah leżęJa tam nie wiem, mnie coś lekarz pogmerał a potem podobno mężowi pogratulowałDla mnie to mega śmieszne było
![]()

o w pytę.....no dobra laski, moja beta 0 wiec wypije dzisiaj konkretnie za wasze jajeczka, stymulacje, fasolki, pingwiny, transfery i punkcjemam nadzieję że zadziała!