reklama
M@gda
Moderatorka
A oto i onaCzarnych kotów prosze nie mieszać, jakbym tak na to patrzyła to miałam bym meeeeega pecha, a moja najpiękniejsza czarna Furia kręci mi się pod nogami cały czas.

A to wszystkie moje pieszczochy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak mi sie uda dzieki temu to Ci oddam moje palce [emoji3]uuuooo to jeszcze za wizyty i transfery niewpisane też będę trzymać! No bez paluchów z pracy wrócę![]()
M@gda
Moderatorka
Większość z nas ma niepłodność idiopatycznąDziewczyny, a czy są wśród Was kobietki z tzw. niepłodnością idiopatyczną, którym in vitro przyniosło szczęście?
dżoasia
Fanka BB :)
haha niezłe stadkoA oto i ona![]()
A to wszystkie moje pieszczochy.
![]()
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Fanka BB :)
Wolę, żebyś mnie brzuchem zaraziłaJak mi sie uda dzieki temu to Ci oddam moje palce [emoji3]
M@gda
Moderatorka
To nie od czarnego kota... wiecie, że czarne koty, mają najmniejsze szanse na znalezienie domu własnie przez takie przesądyJak ostatnio jechałam na wizytę to dziad jeden chciał mi przelecieć centralnie przed maską ale zawrócił a pecha i tak miałam!
reklama
M@gda
Moderatorka
Spoko, poczekamy na ciocię dżoasięDobra dziewczyny ja się zbieram do pracy, jak wrócę to mają tu być same dobre wiadomości!No i żadnych narkoparty bez cioci dżoasi nie urządzać
![]()
Podziel się: