reklama

Kto po in vitro?

Jestem po crio:-) Podano mi dwie blastusie ( 2BB ) i na moniorku lekarz pokazał mi dwie malutkie kropeczki - pomyślałam wtedy moje dzieciadzki:) Hehe Wczoraj byłam okropnie zdenerwowana, ale już po samym transferze mi przeszło. Teraz tylko czekać...
palu - ty coś pisałaś o zagnieżdżaniu się zarodka. Jest to jakoś odczuwalne. Na co zwrócić uwagę bo ja jakoś do tej pory niemyślałam o tym momencie. Mnie np. dzisiaj już bolą piersi ( troszkę ) ale czuję do wczoraj nic podobnego nie było.

aa i powiedzcie mi co jest z tymi rękami, że niby ich do góry nie wolno podnosić:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
Meg- trzymam moooocno kciuki&&&&&&&&&&Kiedy testujesz?
Ręców w górę nie wolno, żebyś się nie naciągała- może to powodować mini skurcze macicy i Twoje maluszki mogą polecieć:-(, a co do objawów to każda z nas jest inna i inaczej reaguje także nie doszukuj się na siłę u siebie czegoś co miały inne dziewczyny, bo to może być mylne. Jeżeli bierzesz progesteron to piersi jak najbardziej mają prawo boleć.
Moim pierwszym objawem było w 4DPT kłucie jajników a od następnego dnia przez kilka dni pobolewanie brzucha jak na @- w tedy wiedziałam/miałam przeczucie, że się udało, bo takie cuś to zawsze mam w dniu@ i tylko 1 dzień a nie kilka......ale nie nakręcaj się, bo ty możesz mieć całkiem inaczej. Jeszcze raz trzymam kciuki za Twoje kropeczki:-)

Marcikuk- a jakieś objawy ciążowe już masz?!?!?!Trzymam kciuki za udaną wizytę i niech maluchy grzeczne są:-)

Ostatnia edycja:
gieniek - nie martw się 4 komórki to nie jest najgorzej . Pocieszę Cię że ja miałam 3 najwięcej. Głowa do góry.

Ewa - przykro mi bardzo , że się nie udało. Za parę dni się lepiej poczujesz i wróci chęć do walki;-)

marcikuk - mam nadzieję , że jest wszystko ok. Kiedy masz jakąś wizytę albo coś?

Bunka - Witam , w ogóle się nie pokazujesz a jak się pokazałaś to już z grubej rury z transferem za pasem. Trzymam kciuki za zarodeczki:-)

Meg - za Twoje blastusie również trzymam kciuki. Oby szybko i gładko zleciało Ci do bety

reklama
Meg możesz podnosić ręce do góry tylko nie stawaj przy tym na palcach, czyli nie sięgaj po coś z wyższej polki. Mnie kilka dni po transferze strasznie kluło w dole brzucha.~

Sylha - objawy mam, bolą mnie piersi niemal od samego początku, wczoraj miałam tez mdłości i myślałam ze to przez ciaze do momentu krwawienia.

Dam wam znać jak wrócę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry