U mnie 5 dc , a czwarty stymulacjiU mnie to 8 dzień stymulacji a 9 dzień cyklu...
W ktorym wy dziewczyny miałyście punkcje?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie 5 dc , a czwarty stymulacjiU mnie to 8 dzień stymulacji a 9 dzień cyklu...
Wracam z mieszanym uczuciami,
Tak więc z moich 25 zapłodnienia komóreczek zrobiło się 8 blastocyst niestety musiałam poczekać na transfer mrożonego zarodka lekarz powiedział że jak dostanę miesiączkę mam się zgłosić, zła byłam no bo cóż oznaczało to czekanie, a tu niespodzianka 6dni po punkcji miesiączka. Czem prędzej do lekarza zlecił badania i powiedział że jeśli będą ok. to za 20 dni transfer i tak też się stało. Jednak u mnie to tak się przyśpiesza wszystko że transfer był po dniach 17 czyli wczoraj i zaczęło się najgorsze czekanie. Tysiąc myśli i pytań czy się uda czy nie. Raz myślę że musi się udać,a później że tak nie będzie przedemna jeszcze 9 długich dni, bo w następny piątek mam się stawić na hcg...
U mnie to 8 dzień stymulacji a 9 dzień cyklu...
w biedro też są i nawet tanio wychodzi bo za 200g chyba ok 13złBrazylijskie to takie duże , jak masz blisko rosssmana to tam są, albo w lidlu
nnW 5dc miałaś punkcję?!
O to toCzekaj, czekaj jak Ci się udało to jeszcze będziesz go przytulać hahahaha![]()
17dc przy długim protokoleU mnie to 8 dzień stymulacji a 9 dzień cyklu...