Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny a u mnie dziś 8 dpt i brązowy śluz... ;-( Zawsze poprzedzał @.... chyba znowu się nie udało
Hm jeszcze nic nie jest przesądzone...Ja miałam ale bezowy śluz. A czujesz jakbyś okres miała mieć? Ja w sumie czułam...Dziewczyny a u mnie dziś 8 dpt i brązowy śluz... ;-( Zawsze poprzedzał @.... chyba znowu się nie udało
Przyjmuję jakiś żel, ale ostatnio tez było tak samo najpierw brązowy, a wieczorem już plamienia... staram się wierzyć, i serio dużo spokojniej teraz do transferu podeszłam,także nie mam już na siebie innego pomysłu.Nie myśl tak, może to podraznienie (np.od leków jeśli takie przyjmujesz).
Bardzo delikatnie, ale czuję... Wczoraj nic nie czułam, także się uspokoiłam a dziś już jest gorzej. Czuję się jak na okres i nawet wkładkę mam brudną na taki niby jasny, ale brązowy kolorHm jeszcze nic nie jest przesądzone...Ja miałam ale bezowy śluz. A czujesz jakbyś okres miała mieć? Ja w sumie czułam...
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Niech się przyklei dziubasek ten jeden i niech zostanie z mamuskaPowodzenia dzis. @Oczekiwanie2017 niech korpus zostanie z Mama na najblizsze 9 msc :-)
Ilodniowe zarodki miałaś?? jeśli 5 dniowe, to idź na betę, zazwyczaj coś powinna pokazać, ale nie załamuj się jakby nic nie pokazała, zdarza się, że pokazuje dopiero później.Przyjmuję jakiś żel, ale ostatnio tez było tak samo najpierw brązowy, a wieczorem już plamienia... staram się wierzyć, i serio dużo spokojniej teraz do transferu podeszłam,także nie mam już na siebie innego pomysłu.
Jasny ale brązowy to jeszcze może być. Jak do jutra Ci się nie rozkręci to zrób betęBardzo delikatnie, ale czuję... Wczoraj nic nie czułam, także się uspokoiłam a dziś już jest gorzej. Czuję się jak na okres i nawet wkładkę mam brudną na taki niby jasny, ale brązowy kolor