misis188
Fanka BB :)
Moja szwagierka tak miała jak synek sie jej zagnieżdzałHmm to mnie az tak nie boli chociaż na początku też klulo przy schylaniu. Powiedz lekarzowi
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja szwagierka tak miała jak synek sie jej zagnieżdzałHmm to mnie az tak nie boli chociaż na początku też klulo przy schylaniu. Powiedz lekarzowi
Tez powiedziałabym lekarzowi, może zmieni ci te zastrzyki na coś innego.Hmm to mnie az tak nie boli chociaż na początku też klulo przy schylaniu. Powiedz lekarzowi
Ja tex miałam 1,2 i mnie embriolog mówiła że poniżej 0 uznają że ciąży nie było,a 1,2 może mówić o tym,że jednak coś się zadziało....Dziewczyny mam pytanie. Wiecie może kiedy beta może wyjść 1.2? Myślałam, że przy braku ciaży zawsze bedzie 0.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ja nie byłam zadowolona i nie polecam"Znam" stąd jedną dziewczynę, która leczyła się u przybycienia ale od niego uciekła (@adansonia). Nie była zadowolona...
To moze bylo to[emoji5]Moja szwagierka tak miała jak synek sie jej zagnieżdzał
Też tak miałam za każdym razem więc myslę że to normaDziewczyny mam pytaniejutro mam kolejna punkcję jestem od wczoraj po Ovitrelle i dostałam jakiegoś takiego płodnego śluzu któraś z was tak miała? Boje sie ze mi jajka za wcześnie pękły
![]()
No to super. Oby ten był szczęśliwy ;-) !Dziewczynki wracam do gry.Ponad miesiąc odpoczynku dziś ostatnia wizyta USG przed crio i mam nadzieję,że już w przyszłym tyg przytule kropka
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom