Nie zamartwiaj sie kochana, nie kazda ma tu objawy a jest ok.No to niestety u mnie nic nie bylo[emoji22][emoji22] minelo 48h o 7.30 rano...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie zamartwiaj sie kochana, nie kazda ma tu objawy a jest ok.No to niestety u mnie nic nie bylo[emoji22][emoji22] minelo 48h o 7.30 rano...
Tak wizyta ogolnie na plus oczywiscie decyzja nie jest jeszcze podjeta bo chcem jeszcze pojechac do novum.Podsumowując to wszystko bardzo dobrze, że tam trafiłaś![]()
To moze byc implantacjaDziewczyny czy to mozliwe 2dpt 2blastek miec plamienia blado różowe, brzuch pobolewa jak na okres. Mam nadzieje ze to dobry znak że zarodeczki sie wgryzaja.
O takie jak Ci oznaczyłam to oznaczasz w postach u dziewczynja nic nie widzę i nie wiem o jakie literówki chodzi....
Jakie literowki?!Ja myślałam,że to ktos sie myli i dlatego.to wstawia![]()
Na dole jak masz te ikonki, lubi to, popieram, super itp to jest też "literówka" i sporo ostatnio ich tu było nawet jak w poście nikt nie robił zbyt dużo literówek. Ale ja nie zwracałam na to uwagi, bo mi się często zdarzają literówki ;-)Jakie literowki?!
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Spoko ;-) Mi tam zupełnie nie przeszkadza :-)hmm może być tak, że moje telefono podobne coś podczas klikania odpowiedz, jednocześnie zaznacza te literówki.... ale to nie jest specjalnie - głównie korzystam z telefonu....