Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wszystko się okaże tak naprawdę przed samym transferem...niepotrzebnie ta lekarka Cię denerwuje..Jestem coraz bardziej załamanawłaśnie wyszłam od lekarki. Znowu to samo, że pęcherzyki dziwne że pierwszy raz takie widzi że nie wie czy coś z nich będzie w ogóle. Może być że jajeczka w nich ok a może być że do dupy
okaże się w piątek na punkcji...
Jest taka duża że jeszcze licząMiały być wyniki o 18 i nadal nie ma ;-(
4 dniowe czyli dodaj 1 dzien bo u blastki beta zaczyna byc produkowana 7 dnia. Nie zalamij sie jeszcze glowa do gory wierz w kropki choc wiem ze po takim wyniku nie jest to latwe2 bardzo dobrej klasy 4 dniowe
Staraj się być dobrej myśli. Wiesz,że wszystko okaże się podczas punkcji i może ona niepotrzebnie Cię martwi. Jajeczka dadzą radę ;-) Zobaczysz!Jestem coraz bardziej załamanawłaśnie wyszłam od lekarki. Znowu to samo, że pęcherzyki dziwne że pierwszy raz takie widzi że nie wie czy coś z nich będzie w ogóle. Może być że jajeczka w nich ok a może być że do dupy
okaże się w piątek na punkcji...
Do labu w twoim mieścieale to diagnostyka wyniki on line. mam dzwonić na jakąś infolinie?
Myślę że nie wszystko stracone! M9ze być jeszcze za wcześnie. Powtórz w poniedziałek [emoji4]Trzymam kciuki !2 bardzo dobrej klasy 4 dniowe
Już nieczynne. Dlatego wyniki miałam mieć w necie :/Do labu w twoim mieście
[emoji127] 28.10.2017