tamiza
Fanka BB :)
Ehh i co ja mam napisać...Rozumiem, ale czasami ciężko przestawić się na taki tryb myślenia...
Wiem ...zrobię dla M jego ulubiona tarte czekoladową z malinami ...to nam zawsze poprawia nastroj,chociaż na chwilę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ehh i co ja mam napisać...Rozumiem, ale czasami ciężko przestawić się na taki tryb myślenia...
Nic nie musiszEhh i co ja mam napisać...
Nie uraziłaś mnie !! Spoko mam twardą du** ( ale to chyba głównie efekt jazdy konnejNic nie musiszNie chciałam cie urazić, za to wiem co czułam na początku, że to na pewno moja wina, albo, że to nie może być moja wina itd. Ciężko było mi spojrzeć na to inaczej, niż z perspektywy winy.
) szkoda tylko ze ten początek u mojego M trwa nadal to doopa blada.Novum jst ogolnie na bakier z problemami immunologicznymi i ogolnie nie popiera tego leczenia ,ale przymyka oko jak robisz to na wlasna reke.Clexane i Encorton przejda,na Intralipid patrza juz krzywo.Do kogo tam trafilas? co masz z immunologi zrobione? bo bladze w chmurach
![]()
Chyba nie pytałaśJa ucieklam tez i jest mi tu idealnie.
Misis ,pytalam Ciebie o te szczepiebia limfocytami czy lekarze od in vitro tez byli za tym???
To jest chyba zastrzyk, heparyna. To co fragminA clexane nie jest progesteronem dopochwowym tylko ze w żelu???
Chyba nie pytałaśA więc tak. Lekarz mówił że ma pary co zaszły po szczepieniach i takie którym to nie pomogło. We wcześniejszych stymulacjach otrzymywałam po 1, 2 zarodkach średniej jakości, żadnych mrożaków. Lekarz zastanawiał się czy w takiej sytuacji jest sens dalszej stymulacji nie pomyślec o komórce dawczyni lub adopcji zarodka. Na wizycie, po konsultacji immunologicznej, przekazałam inf. dot. szczepień i lekarz stwierdził że zobaczymy ile będzie zarodków. Jak 1-2 to mrozimy i wracamy z poprawiona immunologią, jak więcej to sporóbujemy najpierw bez szczepień. w 3 dobie zamrozili mi 5 zarodków. Transfer 2 zarodków był tylko z intralipidem(2 kroplówki z uwagi na podwyższone NK),, beta ujemna. Zaszczepilismy się, allo mlr ok i transfer też sie nie udał. Ale tym razem nie wzięłam encortonu i intalipidu