Justyna3007
Fanka BB :)
może wkradł się jakiś błąd powtórz betę jurto jeszcze nic straconegoniestety nie formalność. Test sikany spłatał mi psikusa, bo beta ujemnaprzekabaciłam Panią z laboratorium i wynik był po godzinie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
może wkradł się jakiś błąd powtórz betę jurto jeszcze nic straconegoniestety nie formalność. Test sikany spłatał mi psikusa, bo beta ujemnaprzekabaciłam Panią z laboratorium i wynik był po godzinie...
Oczywiście, że będziemy trzymać kciuki!!!!hej dziewczyny ja w sobote miałam transfer 2 śnieżynek (5 dniowych ) jak na razie nie czuję żadnych dolegliwości jurto mam 1 weryfikację ( progesteron ,estradiol ino i b-hcg aczkolwiek nie wiem po co ta beta ponieważ napewno nic z niej nie wyniknie ) no ale jak lekarz kazał to zrobię 2 weryfikacje mam w piątek![]()
Zaraz zaraz, ujemna znaczy jaka?? powtórz betę za 2 dni, sikaniec sam z siebie nie pokazuje 2 kreski jeśli nie ma jakiejś bety.niestety nie formalność. Test sikany spłatał mi psikusa, bo beta ujemnaprzekabaciłam Panią z laboratorium i wynik był po godzinie...
Nie wierze! Zrob jeszcze za 2 dni!niestety nie formalność. Test sikany spłatał mi psikusa, bo beta ujemnaprzekabaciłam Panią z laboratorium i wynik był po godzinie...
Dobrze, że się nie poddajesz!!! Super podejście!!!@Oczekiwanie2017 i @M@gda
U nas glownie niedroznosc jajowodow, pozatym badania wszystkie ok. Leczymy sie w Invimedzie. Jestem dopiero tydzien po negatywnej becie (crio)i musze zebrac sie od nowa. Niestety nie mamy juz mrozakow i musimy zaczynac od nowa dodatkowo nie mieszkamy w Pl i wszystko jest bardziej skomplikowane. Ale zdecydowanie ruszamy dalej...prawdopodobnie koniec wrzesnia.
Ogolnie jestem silna osoba, takze wiecie:
"Padlas, powstan popraw korone i zasuwaj " Pozdrawiam Was i oby ten tydzien byl pomyslny![]()
Dziewczyny, ktoś coś?? Leczył się ktoś w Inviccie??Dziewczyny, potrzebuje waszej rady... Zapisałam się na konsultacje dla par po nieudanym in vitro do Invicta Warszawa. Bardzo was proszę o wasze opinie o klinice i lekarzach . Któraś się tam leczyła? Komuś się udało? Jutro mam wybrać lekarza, do wyboru: Niedbała, pałaszewski, Kunicki, Jerzyk??? Któregoś mi polecić ? Dodam, że u mnie problem z tarczyca też jest...
No wlasnie! A masz jeszcze jedneho sikanca?Zaraz zaraz, ujemna znaczy jaka?? powtórz betę za 2 dni, sikaniec sam z siebie nie pokazuje 2 kreski jeśli nie ma jakiejś bety.
W invictie z tego co widzialam 1000 zl to dopiero powala
To wlew miał ok 600 ml? Mi raz 250 ml bo taki miałam w klinice schodził 40 min a raz ponad 2 godz