M@gda
Moderatorka
Ja mam wrażenie, że miałam zapobiegawczo, ale jeśli jest cień szansy, że pomógł - to super.No widzisz,co lekarz to inne podejscie.
Chociaz duzo klinik go przepisuje zapobiegawczo. Dopytaj moze o reszte![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam wrażenie, że miałam zapobiegawczo, ale jeśli jest cień szansy, że pomógł - to super.No widzisz,co lekarz to inne podejscie.
Chociaz duzo klinik go przepisuje zapobiegawczo. Dopytaj moze o reszte![]()
@Alfistka bardzo mi przykro, że się nie udało... ale czekamy na ciebie z powrotemCześć Dziewczynki
Ja na razie odpadam, wyłączę się na jakiś czas..., nie udało się drugi raz a na chwilę obecną nie mamy kasy, żeby zacząć trzecią pełną procedurę pod rząd, bo nie mamy żadnych mrozaków.... Przykro mi, serce mnie boli ale to minie bo nic z tym nie zrobię niestety, na pewne rzeczy nie mamy wpływu...
Dziewczynki trzymam za Was bardzo mocno kciuki, nie poddawajcie się (ja też wrócę) i walczcie do upadłego! Pokażemy tym choróbskom, że damy im w końcu radę bo mamy je w d..ie
Buziaki Dziewczynki, jeszcze się odezwę, na razie poszaleję, odpocznę na urlopie....
Papatki :-*
MoKa czuć, żeś goniona hormonamiNo to jestem po wizycie i już nie wiem czy śmiać się czy płakać. Po pierwsze Pani doktor stwierdziła że wcale nie kazała mi dziś przychodzić... Taaaa.... Ok jestem głucha. Po drugie kazała mi być dobrej myśli. Kilka pęcherzyków jest ładnych. Reszta wiadomo kształtem nie są idealne.
No ale teraz najgorsze... Mam się nie stresować ale chyba w tym miesiącu nie zostaną mi podane zarodki nawet jak będą
Zobaczyła w macicy jakąś przestrzeń... Nosz ku...w znowu nie wyjaśniła o co chodzi tylko że może się okazać że dopiero za miesiąc podadzą zarodki. W piątek jakoś żadnej przestrzeni czy ch...j wie co to jest nie było. Serio wymiękam
Pogadaj z tym lekarzemPunkcję będzie robił inny lekarz na szczęście fajny taki i ma on jutro podjąć ostateczną decyzję. Moja lekarka chyba lubi znajdować rzeczy o których nigdy nikt nie słyszał najpierw kształt pęcherzyków - zero w necie na ten temat a teraz jakaś przestrzeń w macicy - też w necie o tym cisza...
czyli 10 mialas punkcje??? kurcze,a myslalam ,ze to zaklamalo testpregnyl 8 lipca...
MoKa czuć, żeś goniona hormonami
Cieszę się, że jajca wypiękniały, będą śliczne jak mamaA co do reszty - dowiedz się jutro przy punkcji co widać, co to za przestrzeń, może skonsultuje z innym lekarzem, albo co...
A crio... dla mnie było szczęśliwe, też musiałam czekać, ale jeśli dzięki temu mam dzidzię w brzuchu - watro było![]()

ma sie udac, to sie udaCzekamy na Ciebie....Cześć Dziewczynki
Ja na razie odpadam, wyłączę się na jakiś czas..., nie udało się drugi raz a na chwilę obecną nie mamy kasy, żeby zacząć trzecią pełną procedurę pod rząd, bo nie mamy żadnych mrozaków.... Przykro mi, serce mnie boli ale to minie bo nic z tym nie zrobię niestety, na pewne rzeczy nie mamy wpływu...
Dziewczynki trzymam za Was bardzo mocno kciuki, nie poddawajcie się (ja też wrócę) i walczcie do upadłego! Pokażemy tym choróbskom, że damy im w końcu radę bo mamy je w d..ie
Buziaki Dziewczynki, jeszcze się odezwę, na razie poszaleję, odpocznę na urlopie....
Papatki :-*
Współczuje...ale jestem dobrej mysli. Tylko coż za człowiek raz mówi tak a raz tak.....odczekaj moze,bo najwyrazniej pani doktor z wizyty na wizyte zmienia zdanie,boszeeeedobrze,ze chociaz kwestia pecherzykow sie wyjasnila
![]()