Tak z czystej ciekawosci ile trzeba zaplacic za transfer?mam, dwie sztuki, ale brak kasy żeby przeprowadzić transfer....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak z czystej ciekawosci ile trzeba zaplacic za transfer?mam, dwie sztuki, ale brak kasy żeby przeprowadzić transfer....
Zależy od kliniki. Ja placilam 1100zl a do tego dochodzą jeszcze lekiTak z czystej ciekawosci ile trzeba zaplacic za transfer?
Ogarnij sie i wracaj szybko. Cholernie mocno trzymam za Ciebie kciuki [emoji110][emoji110]Cześć Dziewczynki
Ja na razie odpadam, wyłączę się na jakiś czas..., nie udało się drugi raz a na chwilę obecną nie mamy kasy, żeby zacząć trzecią pełną procedurę pod rząd, bo nie mamy żadnych mrozaków.... Przykro mi, serce mnie boli ale to minie bo nic z tym nie zrobię niestety, na pewne rzeczy nie mamy wpływu...
Dziewczynki trzymam za Was bardzo mocno kciuki, nie poddawajcie się (ja też wrócę) i walczcie do upadłego! Pokażemy tym choróbskom, że damy im w końcu radę bo mamy je w d..ie
Buziaki Dziewczynki, jeszcze się odezwę, na razie poszaleję, odpocznę na urlopie....
Papatki :-*
Tak z czystej ciekawosci ile trzeba zaplacic za transfer?
Ja za transfer plus leki ,wizyty, badania przed ET ,Ah i trzy weryfikacje zapłaciłam około 4.500Tak z czystej ciekawosci ile trzeba zaplacic za transfer?
Ja biorę lutinus3x1 ,luteinę podjęzyk 3x2,euthyrox 1x1,acesan1x1,estrofem3x1,i folik 1x1Leki dokładnie, ktore bierze moja żona.
- lutinus 100mg 1×3
- clexane 40mg zastrzyk podskórnie wieczorem
- duphaston 10mg 1×2
- estrofem 1× wieczorem
- euthyrox N50 1× rano.
Wszystko ma brać do wyniku testu lub badania krwi 14 dnia. Tego dnia mamy zadzwonić do kliniki i powiedzą co dalej. Po wyliczeniu to leki te wszystkie sa jeszcze na ok 2.5 tygodnia.
To kolejny tysiaczekMoże Atosiban ?
Ten miałam ja
Kochana tak mi przykroCześć Dziewczynki
Ja na razie odpadam, wyłączę się na jakiś czas..., nie udało się drugi raz a na chwilę obecną nie mamy kasy, żeby zacząć trzecią pełną procedurę pod rząd, bo nie mamy żadnych mrozaków.... Przykro mi, serce mnie boli ale to minie bo nic z tym nie zrobię niestety, na pewne rzeczy nie mamy wpływu...
Dziewczynki trzymam za Was bardzo mocno kciuki, nie poddawajcie się (ja też wrócę) i walczcie do upadłego! Pokażemy tym choróbskom, że damy im w końcu radę bo mamy je w d..ie
Buziaki Dziewczynki, jeszcze się odezwę, na razie poszaleję, odpocznę na urlopie....
Papatki :-*