Nie martw się z tych czterech na pewno urodzisz dzidzię , ale pierwszy raz słyszę o płynie w macicy. Jak się czujesz?Tylko 4 jajka... Transferu nie będzie bo płyn w macicyi w ogóle nie wiadomo co dalej
ja już mam dość
![]()
reklama
Niee ilość się liczy a jakość.... Mi pobrali 17 z czego prawidłowych było 13... Zaplodnili 6 z tego 3 zaplodnily się nieprawidłowo. jeden zarodek podany w 3 dobie (reszta przestała się rozwijać)... I ten jeden rośnie w brzuchalu... Głowa do góry... Będzie dobrzeJeszcze wkuwające hasła typu: u Pani pobraliśmy tylko cztery komórki. Wiem Qrwa że TYLKO. Nie trzeba mi tego przypominać...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Jak tylko 6, jak można w tej chwili max 6 zapłodnić?nie denerwuj się. u mnie pobrali tylko6 z czego tylko 5 się zapłodniło, jedna potem się przestała rozwijać.Z tych trzech na pewno będą super dzieci! Bo może jest ich mało, ale świetnej jakości! na pewno się udapamiętaj korona na głowę i zapie***laj dalej
![]()
M@gda
Moderatorka
Męski punkt widzenia zawsze nam sie przyda.Poczułem się wyróżniony.![]()
W sumie jest mi nawet glupio, bo jako analityk rynku ZAŁOŻYŁAM, ze czytaja nas same kobiety, a tu proszę
Super, że sie odwazyles dolaczyc do samych bab, pierwsze koty za ploty
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Rozsmieszylas mnie :dBłogosławiony między niewiastami;p
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Justyna3007
Będzie dobrze zobaczysz nie martw się na zapas ☺No dobra sama zadzwoniłam bo nie wytrzymałam. Z 4 komórek trzy były dojrzałe i trzy zapłodnili. Więc już liczba spada... Teraz każdy dzień to czekanie czy przetrwały...
reklama
natalix0
Trzy to tez dobry wynik!No dobra sama zadzwoniłam bo nie wytrzymałam. Z 4 komórek trzy były dojrzałe i trzy zapłodnili. Więc już liczba spada... Teraz każdy dzień to czekanie czy przetrwały...
Podziel się: