Jeszcze nie mam wyniku sama ciekawa jestem ile go tam naprodukowalamJaki mialas progesteron
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze nie mam wyniku sama ciekawa jestem ile go tam naprodukowalamJaki mialas progesteron
Wg mnie tak.U mnie dziś 6 dpt ( 5 dniowa blastka) , niestety beta negatywna. Czy jest szansa, że jeszcze się ruszy? Transfer miałam po południu.
Dziewczyny beta w 9dpt 112,50. Tak sie teraz zastanawiam czy to moze wrozyc na blizniaki [emoji5]
Cudnosci nosisz pod serduszkiem[emoji10]Sliczna! Cudo[emoji7]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A w dniu pierwszj bety nie robilas progesteronu?Jeszcze nie mam wyniku sama ciekawa jestem ile go tam naprodukowalam
Dziewczyny beta w 9dpt 112,50. Tak sie teraz zastanawiam czy to moze wrozyc na blizniaki [emoji5]
Czy bliznieta to będziesz dopiero na usg widziałaDziewczyny beta w 9dpt 112,50. Tak sie teraz zastanawiam czy to moze wrozyc na blizniaki [emoji5]
To się nie stresuj bo ciąży to nie służy tylko spakuj bydlaka w jedna reklanowke i niech idzie w ch*j. Wszystko jestem w stanie zrozumieć, ludzie się rozchodzą, potrafią się w kimś innym zakochać ale zdrada to juz kure*two.Dziewczyny ja jestem w ciąży a dzisiaj się dowiedziałam że mąż mnie zdradza... Boję się że przez te nerwy stracę dziecko![]()