oczekujaca2790
Zaangażowana w BB
Bo ja wogole nic nie czuję jak przy pierwszym co prawda nie udanym to pobolewal brzuch piersi tkliwe tak teraz nic....kurcze....Powinno wyjsc. Ja w 7dpt mialam bete 61
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo ja wogole nic nie czuję jak przy pierwszym co prawda nie udanym to pobolewal brzuch piersi tkliwe tak teraz nic....kurcze....Powinno wyjsc. Ja w 7dpt mialam bete 61
Bo jedni czuja a drudzy nie. Ja czuje za bardzo choc dzis ciut lepiej. Mi w 6dpt wyszedl juz sikacz wiec mozesz sie skusic ale pamietajac ze sikacze nie sa wiarygodneBo ja wogole nic nie czuję jak przy pierwszym co prawda nie udanym to pobolewal brzuch piersi tkliwe tak teraz nic....kurcze....
Ja też nic nie czułam i dalej nie czuję a się udałoBo ja wogole nic nie czuję jak przy pierwszym co prawda nie udanym to pobolewal brzuch piersi tkliwe tak teraz nic....kurcze....
Oj nie!wtedy robiłam w 6 dniu i nie wyszedł i się poddałam.obiecalam sobie że więcej sikacza nie zrobięBo jedni czuja a drudzy nie. Ja czuje za bardzo choc dzis ciut lepiej. Mi w 6dpt wyszedl juz sikacz wiec mozesz sie skusic ale pamietajac ze sikacze nie sa wiarygodne
No to idz na beteOj nie!wtedy robiłam w 6 dniu i nie wyszedł i się poddałam.obiecalam sobie że więcej sikacza nie zrobię
I ja jak nic nie odczuwalam to odebralam pozytywna beteBo ja wogole nic nie czuję jak przy pierwszym co prawda nie udanym to pobolewal brzuch piersi tkliwe tak teraz nic....kurcze....
Jesli 5dniowe, może coś wyjść, jeśli 3, niekoniecznie.Dziewczynki betę powinnam zrobić w poniedziałek,ale nie mogę wytrzymac czy jak zrobię w piątek w 8 dpt to powinno już coś wyjść?czy jest możliwość żeby nic nie wyszło bo jest za wcześnie??
Madzia blastocysta 3AA mam nadzieję,że wyjdzie....bo jestem strasznie niecierpliwaJesli 5dniowe, może coś wyjść, jeśli 3, niekoniecznie.