Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest dla kobiet w ciąży ale nie wiem czy do okolic intymnych się nadaje...Dziewczyny a uzywa ktoras octanisept? Bo jego mozna na blone sluzowa rany itd to takie odkazajace i tak pomyslalam czy nie psiknac tym? Ale to moze po wizycie
Tak ja uzywalam 3 tyg temu do psikania bo podrapal mnie kot tzn skoczyl na plecy i pojechalam do szpitala i tam dostałam zostalam właśnie popsikana plynem i na wipisie miałam żeby używać i mydlo szare do przebywania ranyDziewczyny a uzywa ktoras octanisept? Bo jego mozna na blone sluzowa rany itd to takie odkazajace i tak pomyslalam czy nie psiknac tym? Ale to moze po wizycie

Leee ja na telefonie nie widzęDziewczyny przedstawiam wam mojego kropka. Usg zrobione było spontanicznie dlatego nie byłam wpisana![]()
Dziewczyny która z was miała 3dawki zaszczykow na wyciszenie? Ja już dziś myślałam że zaczniemy hormony a tu ciach dziś pierwszy zaszczyk a potem jeszcze Dwa . Może początkiem października zacznę hormony. A ja już bym chciała no cóż dalej zostało mi tylko czekanie.
Jestem w 4t4d ciazy wiec nasiadowki raczej odpadaja..
Czyli mowisz ze lekarzowi nie bedzie przeszkadzac ze bedzie to ze mnie wyplywac przy badaniu?
Super, gratuluje !!!Dziewczyny przedstawiam wam mojego kropka. Usg zrobione było spontanicznie dlatego nie byłam wpisana![]()
No ja wlasnie myslalam zeby sobie tam psiknac[emoji4]Tak ja uzywalam 3 tyg temu do psikania bo podrapal mnie kot tzn skoczyl na plecy i pojechalam do szpitala i tam dostałam zostalam właśnie popsikana plynem i na wipisie miałam żeby używać i mydlo szare do przebywania rany
Zamiast odpoczywać nie wqr tu gorzej niż w domu a jeszcze maja problem i z laska.Ku*** in vitro to nie jest ciaza naturalna to jest juz ryzyko niech to zrozumieją ze walczę i wymagam w końcu jestem w szpitalu gdzie pomagają yhym....