reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny od niedawna zaczełam długi protokół i przed stymulacją dostałam gonapeptyl na reset organizmu. Któraś też go miała ? wiecie czym on się różno od antyków? Zastanawiam się dlaczego niektóe z Was miały antyki a ja dostałam coś co antykiem nie jest...

reklama
Kochana a miałaś kiedyś taki lek jak accofil? Mi teraz doktorek obiecał go podać - normalnie jest używany przy chemioterapii lub po przeszczepach szpiku kostnego, żeby zmobilizować komórki macierzyste do działania i żeby organizm nie odrzucił przeszczepu. Jeśli masz problem z immunologią, to moze ten lek by pomógł bez szczepień??

Jeżeli allo mr jest 0% to ten lek nie pomoże tylko szczepienia mogą pomóc ż tego co się orientuję my mamy 13% więc doktor postanowił nam dac ten lek

Ja jestem w aok nam pokryli 75% kosztów lekarza i leków mrożenie we własnym zakresie jak i inne dodatki nacięcie otoczki itp. Dostałam behandungplan i ż tym poszłam do aok czekałam jakiś tydzień na decyzję i to wszystko ;) powodzenia
Wow 75% to nieźle. My też dostaliśmy juz decyzję z aok i ten plan kosztów. Teraz czekam na odpowiedz o to inne dofinansowanie. Pozdrawiam

reklama
Dziewczyny od niedawna zaczełam długi protokół i przed stymulacją dostałam gonapeptyl na reset organizmu. Któraś też go miała ? wiecie czym on się różno od antyków? Zastanawiam się dlaczego niektóe z Was miały antyki a ja dostałam coś co antykiem nie jest...
Ja miałam antyki i gonapeptyl przyjmuje. To jest na wyciszenie organizmu. Z tego co zrozumiałam to ten lek powoduje, ze estradiol i lh sięgają prawie zera. Ale nie wiem czy dobrze mówię.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry