gooossia17
Fanka BB :)
Jak moja wstrętna torbiel się wchłonie to ja tez w pierwszych dniach wrześniaTo tak jak i ja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak moja wstrętna torbiel się wchłonie to ja tez w pierwszych dniach wrześniaTo tak jak i ja
tak też się wywiedziałam i tak zrobię pod koniec wypowiedzeniaSłuchaj kochana wcale na lodzie to nie zostaniesz wystarczy teraz isc do lekarza i wziąć L4 i możesz na wypowiedzeniu ciągnąc zwolnienie lekarskie przez pół rokua zwolnienie zabosisz od razu do zusu
jestes na L4? .trzymam kciuki!!Hejka Dziewczyny to juz jutro przytule mojego kropeczkaA tym czasem cały dzień będę dzisiaj leżała muszę być wypoczęta na jutro
miłego dnia
no to mamy we 4 podobny termin: Zylwia, Gooosia 17 i DżoanaJak moja wstrętna torbiel się wchłonie to ja tez w pierwszych dniach września![]()
U mnie takie same objawy, też ból na dole pleców i się UDAŁOhej,
dziewczyny jestem 5dpt i zero objawów. Trochę tylko bolą mnie plecy na dole i tak jakby kość miednicy.
Obawiam się, ze nic z tego.![]()
Mnie bolało podbrzusze tylko jak na @ i piersi też jak na @ ale tylko chwilowo,innych objawów nie miałam a udało sięhej,
dziewczyny jestem 5dpt i zero objawów. Trochę tylko bolą mnie plecy na dole i tak jakby kość miednicy.
Więc to oni będą zaskoczenitak też się wywiedziałam i tak zrobię pod koniec wypowiedzenia![]()
hej,
prawidłowo 18goKurcze zuzanka jak to sZybko zleciałokiedy bd robić bete?