Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja kompletnie nic nie czulam podczas stymulacji. Ale ja mialam troszke inne dawki.hej od wczoraj przyjmuję Menopur, Gonal i Gonapeptyl. Czy któaś miała taką mieszankę? Jeżeli tak to czy też się tak źle czuła podczas stymulacji??
zazdroszczę Ci już tego etapu - ja dopiero zaczełam stymulacjęHejka jeszcze tylko jutro i w piątek betuje nie moge się doczekać; ) tak bym chciała aby ten piątek był dzisiaj![]()
Myślę że sie udało jestem cały czas pozytywnie nastawiona a jeśli sie nie udało to w wrześniu od nowa podchodzę nie będę czekała mam nadzieje ,ze się udało boli mnie brzuch nisko od paru dni więc moze to dobry znakzazdroszczę Ci już tego etapu - ja dopiero zaczełam stymulacjęTrzymam kciuki. A jakieś przeczucia są?
![]()
No właśnie tez sie zastanawiałam bo od kilku dni sie nie oodzywaDziewczyny a co z M@gda??? Zamilkła nagle..
na pewno!!Myślę że sie udało jestem cały czas pozytywnie nastawiona a jeśli sie nie udało to w wrześniu od nowa podchodzę nie będę czekała mam nadzieje ,ze się udało boli mnie brzuch nisko od paru dni więc moze to dobry znak![]()
Daj Ci Boże aby sie udało była podana blastocysta 1Aa więc piękna lekarza mówił że piękna i Embriolog to samo wiec chyba wiedza co mówią hena pewno!!![]()