Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajnie ze ktoś mnie obserwujePowodzenia jutro !:-)
Od dawna obserwuje twoje wpisy ;-) siostra mojego męża tez jest PaulinkaP więc dlatego mi tak wpadają w oko![]()
Fajnie ze ktoś mnie obserwujePowodzenia jutro !:-)
Od dawna obserwuje twoje wpisy ;-) siostra mojego męża tez jest PaulinkaP więc dlatego mi tak wpadają w oko![]()
Hej. Pisze zeby was uspokoic, ze u mnie i dzidzi wszystko ok. Żywia waży prawie 700gDziewczyny a co z M@gda??? Zamilkła nagle..
Dokladnie. Jezdze do.hospicjum. rehabilitujemy ojca na zmiane. Koordynuje remont w domu, zalatwiam kredyt, nie wiem juz jak sie nazywam...Z tego co wiem to się miała miej udzielać, bo ma chorego ojca
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie Żywia tez wczoraj byla polozona miednicowo. To zle?Ja dziś po wizycie [emoji4]mały rośnie waży 1100g i ułożył się główką w dół, bo ostatnio był ciągle położony miednicowo.
U mnie Żywia tez wczoraj byla polozona miednicowo. To zle?Ja dziś po wizycie [emoji4]mały rośnie waży 1100g i ułożył się główką w dół, bo ostatnio był ciągle położony miednicowo.
I do traumy wojennej.Przepraszam. Wiem że narzekanie pomimo że beta rośnie jest nie na miejscu. Sama pamietam, że wcześniej też mnie irytowało jak inne dziewczyny tak robiły. Teraz rozumiem dlaczego. Większość dziewczyn ma taki wynik ok 10 dpt, a u mnie jest juz 18. To naprawdę mega dołuje.
Wizyta dopiero we wtorek...
Gdzieś wyczytałam, że stres związany z in vitro jest porównywalny do stresu onkologicznego...coś w tym chyba jest.
No to fota!Hej dziewczyny!!! Ja dziś po polowkowym!!! Z malutkim wszystko wyśmienicie!!! Wszystkie parametry ok. Waży już 414 gram i jest piękny...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]