reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

hihi no jeszcze niedługo bedziemy musiały zaczac sie zabezpieczac bo takie płodne sie zrobimy:-):-):-):-)
jak juz dopytasz sie o ziolka to daj znac i zapytaj sie czy mozna je pic od pierwszego cyklu po nieudanym in vitro czy lepiej od drugiego.

reklama
Ja muszę przede wszystkim otrząsnąć się i wziąć się kurczę za pracę, by mieć z czego płacić kolejnym ginekologom. No i zielarzom :-) Tak mi poprawiłaś humor, jakbym rzeczywiście jakiś ziółek użyła :-)

misia i bardzo dobrze, musimy sie wspierac, mi tez jest ciezko, wogole to z kasa sie wkurzam bo co odłożymy to tez wydajemy na lekarzy, mamy dom do remontu ale na razie stoi bo czeka na swoja kolej:-) na razie mieszkam z rodzicami a wiadomo jak sie mieszka z rodzicami:sorry2: ale najwazniejsze jest to zebym miala dzidzie i nic innego sie dla mnie nie liczy -no moze troszke maż hihi ;-)(zart) a dzisiaj to mam zamiar utopic moje smutki:-):-):-)

no my już od kilku dni zapijamy sobie kolację winkiem.
Będzie dobrze. Tylu osobom się udaje, to i nam się uda.

tak i tego sie trzymajmy:-):-):-) musi w koncu kiedys musi, popatrz na bunke drugi raz podeszła i jej sie udało może nam tez za drugim razem sie uda, a przepraszam my dzieki ziołka naturalnie zajdziemy:-):-):-):-)

reklama
gratulacje dla zafasolkowanych i duzo sily i walki dla dziewczyn, ktorym sie tym razem nie poszczescilo

caly czas was podczytuje i trzymam &&&&

Do góry