Konstancja27
Fanka BB :)
Gratulacje!Cudowne uczucie![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje!Cudowne uczucie![]()

Planuje iść w 7 tygTak jak narazie jest czysto i oby tak dalej a ty kiedy planujesz pierwsze usg?
Ja robiłam szybko żeby wykluczyć pozamaciczna
Dawaj fote!Ja też dziś zobaczyłam serduszkoMoje pierwsze usg ciążowe i taaaaka niespodzianka. Cieszę się z całych sił!
Jakie śliczne dzieciątko który to tydzień?
Kochana wyskakuje mi komunikat że wybrany plik jest za dużyDawaj fote!
Ja zrobilam fote telefonem i dodalam z aplikacji bo tylko jej uzywam.Kochana wyskakuje mi komunikat że wybrany plik jest za dużyJutro pokombinuje bo teraz już padam
Miłej nocy wszystkim.
Wg usg 7t0d wiec Twoje widoki beda podobne[emoji6]Jakie śliczne dzieciątko który to tydzień?gratuluję
Ja jestem ekspedientką w sklepie mięsnym. Takze nie tylko dzwiganie ale tez zwiekszone ryzyko toksoplazmozy. No i czesto wchodze na chlodnie a zmiany temperatur tez nie są wskazane ;-)Ja jestem szefem kuchni w cateringu, a ze to catering wiec duze ilosci produktow naraz, wiec naprawde duzo dzwigania i praca w piekielku bo nie mamy klimy;P a ty gdzie pracujesz?
Gratuluje i powodzenia w poniedzialek :-)Jest wynik 8.53 dzwoniłam do lekarza powiedział że wczesna implantacja mam zrobić w poniedZiałek jak przyroslaciesze się; )