Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

gieniek z brudnymi zebami chodzi!! hahahahahaDziewczyny ja od dwóch dni nie mogę umyć zębów,bo jak wkładam szczoteczkę do ust to mam odruch wymiotny:-( dwa dni pod rząd zwymiotowałam śniadanie!! Nie wiem czy to moja chora głowa,czy objaw że wszystko jest ok?
kochana jak najbardziej to ciazowe jest, moje kolezanki tez tak mialy, takze ciesz sie
maluchy swiruja ci w brzuszku jak moga
milego weekendu! ja dzis znow griluje, chyba w koncu pekne od tego wszystkiego
No właśnie o to mi chodziło, Misia, Magdusia mi właśnie też w Novum powiedzieli że to zwiększa szanse na zagnieżdżenie, po dwóch nieudanych próbach. Robi się to w cyklu poprzedzającym transfer, czyli to będę miała za 20 dni a kolejna próba w czerwcu.Dziewczyny, któraś pisalala o scratchingu. Scratching endometrium, to zadrapanie/delikatne naciencie wysciolki macicy. Ma to na celu spowodowania mikro zapalenia, które wspomaga implantacje zarodka. Jest to niebolesne, bo proces jest bardzo podobny do biopsji. Dodam, ze niektóre badania sugerują, ze scratching zwiększa szanse na sukces ivf nawet o polowe.