Misia1974 miałam robiony test z krwi na czczo a potem z obciążeniem tabletką. Na czczo wynik ok a po obciążeniu 30 razy za dużo, przez pół roku brałam Bromergon i potem jak jeszcze raz zrobiłam test z obciążeniem było już tylko 4 razy podwyższona prolaktyna i to jest w normie. W klinice nie przywiązują do tego wagi, powiedzieli,że to nie ma znaczenia przy in vitro i nie kazali mi brać bromergonu,więc odstawiłam,ale wiem,że wiele dziewczyn bierze do pozytywnego testu...każdy lekarz mówi inaczej...
Miliaa żartownisiu ty!!!:-) myję zęby ale jak poczuję smak pasty i wsadzę szczoteczkę to mam wymioty,jak zwrócę to już mogę umyć dalej

Będę o Tobie myśleć intensywnie we wtorek
Marcikuk i Lola ja dokładnie tak jak wy wciąż czymś się martwię,ale macie rację to przez tą długą drogę jaką przechodzimy..trzęsiemy się,żeby wszystko poszło tak jak należy,bo tyle czekałyśmy a dziewczyny,które nie chcą zajść w ciążę to zachodzą i nawet nie wiedzą,że są, nie biorą leków na podtrzymanie, brzuchy ich nie bolą i wszystko jest ok. Ja też mam te cholerne bóle brzucha,ale zauważyłam,że nasilają się po zaaplikowaniu luteiny do pochwy, jak ona się wchłania. Potem też czuję,że coś mi leci i to luteinka wypływa a czasami z bólu brzuch mi aż drętwieje,ale te bóle są słabsze od okresowych, bo jak mam okres to mdleję z bólu:-(