reklama

Kto po in vitro?

A ja właśnie po wizycie pojechałam bo zaczełam krwawić leciała sama krew świeża znowu ja to sie mam ;/ ale wszytsko dobrze serduszko biło dzieciaczek ma juz 2cm,powiedziała że może być krwiaczek ale widziała niby odklejona kosmówke która jest pod scianą macicy i ona jeszcze nie przyległa do macicy czy coś takiego :) ale wolalam pojechać i się upewnić
Ważne że sprawdzilas i juz jesteś spokojna.
Cieszę się że wszystko ok

reklama
Jestem.
Z dobrych wiadomosci tyle że pęcherzyk jest w macicy a nie w jajowodzie.
I to niestety tyle dobrego .
Jest pusty i o połowę za mały co rokuje bardzo źle, ale że beta rośnie, nieważne ze ch... mam dalej brać leki.

Witajcie dziewczyny.
Pisalam na innym watku ale @bertha polecila zeby zapytac tutaj.
Musimy z mezem przemyslec kwestie invitro ze wzgledu na endometrioze i niepekajace pecherzyki. Damy sobie ze 3 cykle na cud, a pozniej sie chyba zdecydujemy. Czy moglybyscie mi polecic dobra klinike leczenia nieplodnosci w Krakowie ew. okolice Katowic? Chcialabym sie wybrac na konsultacje.
Sciskam Was wszystkie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Moim zdaniem w tych okolicach nie ma dobrych klinik bo ja sama dlugo szukalam i sama sie przekonalam wiec niestety stracilam czas i pieniadze (na pewno szerokim lukiem omijac artvimed ! )

Lepiej jechac dalej a konkretnie

A ja właśnie po wizycie pojechałam bo zaczełam krwawić leciała sama krew świeża znowu ja to sie mam ;/ ale wszytsko dobrze serduszko biło dzieciaczek ma juz 2cm,powiedziała że może być krwiaczek ale widziała niby odklejona kosmówke która jest pod scianą macicy i ona jeszcze nie przyległa do macicy czy coś takiego :) ale wolalam pojechać i się upewnić
Wspolczuje Ci bo ja bym chyba zawal miala...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry