reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie dziewczyny.
Pisalam na innym watku ale @bertha polecila zeby zapytac tutaj.
Musimy z mezem przemyslec kwestie invitro ze wzgledu na endometrioze i niepekajace pecherzyki. Damy sobie ze 3 cykle na cud, a pozniej sie chyba zdecydujemy. Czy moglybyscie mi polecic dobra klinike leczenia nieplodnosci w Krakowie ew. okolice Katowic? Chcialabym sie wybrac na konsultacje.
Sciskam Was wszystkie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj. Jeśli nie bierzesz na razie od uwagę IVF to polecam w Krakowie gabinet Ludwin&Ludwin i tam dr Ingę Ludwin. Cudowna dr, bardzo kompetentna, dobrze tam leczą i specjalizują się w chirurgii ginekologicznej. Robią tez zabiegi na nfz wiec jeśli nie jesteś w gorącej wodzie kąpana i możesz poczekać jakiś czas na nfz to polecam. Jeśli chodzi o zabiegi prywatne to mają szybciutkie terminy (mi laparoskopię zrobiła w ciągu tygodnia od decyzji). Piszę o tych zabiegach bo jak wspomniałaś masz problem z endometriozą... Jeśli chodzi o niepłodność to prowadzą stymulacje, monitoringi itp, ich działanie kończy się na IUI. Termin na pierwszą wizytę chyba ok miesiąca. Powodzenia :)

Ja cały weekend Przelezalam może też polez kilka dni
Ja własnie się wykapałam i jem i bede dalej leżec jutro odmówie wiyte bo miałam isc na USG piersi bo ginek kazała mi zrobić i odmowie i będe leżeć plackiem :) powiem ci że jak byłam w szpitalu 4,5 dnia to po 2 dniach w szpitalu też mi leciało a leżałam no zobaczymy dalej bede obserwowała już mam pampersa podłożonego więc spoko ;)

reklama
Jestem.
Z dobrych wiadomosci tyle że pęcherzyk jest w macicy a nie w jajowodzie.
I to niestety tyle dobrego .
Jest pusty i o połowę za mały co rokuje bardzo źle, ale że beta rośnie, nieważne ze ch... mam dalej brać leki.
Dobrze, że jest w macicy, bo nikomu nie życzę tego co mam. Oby dzidziuś nadrobił, powodzenia[emoji110][emoji110][emoji110]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry