reklama

Kto po in vitro?

Dzwonili do mnie w końcu i mam termin na czw na podanie tego leku... No crio w poniedziałek :D:D:D Od razu jakoś tak lżej na sercu i wgl :) Mam nadzieję, że nic się tam nie pozmieniało i jak dr obiecał tak przytulę 2 bąbelki :) Błagam o kciuki i ciążowe fluidki :D
Przesyłam ciążowe fluidki [emoji8] [emoji8] i juz dzis zaciskam kciukasy za dwa bable aby z Toba zostaly [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miałam tam plastyke jajowodu, Artur Ludwik robił. Pełen profesjonalizm. Ja robiłam prywatnie.

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Dzieciątka mi się u nich nie udało "zrobić" ale jeśli chodzi o chirurgię to są naprawdę na wysokim poziomie :) Artur mi robił histeroskopową polipektomię a Inga driling jajników i wszystko na tip top :) Artur ma swój świat i jest trochę zakręcony ale jego żona konkretna i skrupulatna babeczka. A Ty się u nich leczyłaś też? Ja zabiegi tez prywatnie bo mi zależało na czasie.

Ja własnie się wykapałam i jem i bede dalej leżec jutro odmówie wiyte bo miałam isc na USG piersi bo ginek kazała mi zrobić i odmowie i będe leżeć plackiem :) powiem ci że jak byłam w szpitalu 4,5 dnia to po 2 dniach w szpitalu też mi leciało a leżałam no zobaczymy dalej bede obserwowała już mam pampersa podłożonego więc spoko ;)
Będzie dobrze napewno :)

Ja byłam w Provicie w Krakowie-nie polecam, w Macierzyństwie miałam dwa IVF drugie zakończone ciążą biochemiczną-nie mieli na nas pomysłu albo trafiłam na złego lekarza i moim zdaniem mają kiepskie labolatorium gdyż miałam złe zarodki. Potem Katowice Provita i tam też się nie udało a teraz Gyncentrum i tu jestem pod wrażeniem lablatorium bo miałam 5 ładnych zarodków-zapładnianych miałam 15 oocytów, nie wszytskie się zapłodniły ale i tak byłam szczęśliwa że mam tak łądne zarodki. Ja tą klinike polecam i ja bym jej nie zmieniła tak myślę. Jestem w programie 2+1 i leczę sie u dr Grettki. U mnie jest jeszcze problem z immunologią dlatego dalej walczymy. Ale możesz umówić się do dr Mercika. Dr Grettka jest bardzo dobrym specjalistą ale jest małomówny
My tez bylismy w provicie i podejscie do pacjeta to porazka... szybko zrezygnowalismy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry