adunnnia90
Fanka BB :)
Tego z całego serca Ci zycze!!! Dwoch bijacych serduszek pod Twoim sercem[emoji173] [emoji173]Caly czas mam nadzieję, że powtórzy się u mnie Twoja historia![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tego z całego serca Ci zycze!!! Dwoch bijacych serduszek pod Twoim sercem[emoji173] [emoji173]Caly czas mam nadzieję, że powtórzy się u mnie Twoja historia![]()
Bardzo dziekuje. Ja juz po laparoskopii. Ale organizm dalej szwankuje i pecherzyki nie chca pekac mimo konskich dawek Pregnylu . Tylko co miesiac torbiele. Jesli dalej nie beda pekac to pozostaje ivf. Dlatego rozgladam sie czy sa w Krakowie i okolicach jakies opcje czy trzeba podrozowac gdzies dalej.Witaj. Jeśli nie bierzesz na razie od uwagę IVF to polecam w Krakowie gabinet Ludwin&Ludwin i tam dr Ingę Ludwin. Cudowna dr, bardzo kompetentna, dobrze tam leczą i specjalizują się w chirurgii ginekologicznej. Robią tez zabiegi na nfz wiec jeśli nie jesteś w gorącej wodzie kąpana i możesz poczekać jakiś czas na nfz to polecam. Jeśli chodzi o zabiegi prywatne to mają szybciutkie terminy (mi laparoskopię zrobiła w ciągu tygodnia od decyzji). Piszę o tych zabiegach bo jak wspomniałaś masz problem z endometriozą... Jeśli chodzi o niepłodność to prowadzą stymulacje, monitoringi itp, ich działanie kończy się na IUI. Termin na pierwszą wizytę chyba ok miesiąca. Powodzenia![]()
Ja jak sobie obliczam na necie wychodzi podobnie ginek obliczyla mi i w karcie ciazy mam wpisane 27.03.18
Jeśli chcesz to umów się na wizytę do Ingi... Może będzie miała jakiś pomysł na CiebieBardzo dziekuje. Ja juz po laparoskopii. Ale organizm dalej szwankuje i pecherzyki nie chca pekac mimo konskich dawek Pregnylu . Tylko co miesiac torbiele. Jesli dalej nie beda pekac to pozostaje ivf. Dlatego rozgladam sie czy sa w Krakowie i okolicach jakies opcje czy trzeba podrozowac gdzies dalej.
Oki doczytalamja wlasnie myslalam o Gynocentrum w Katowicach. W Parens bylam na monitoringu i tam wlasnie doktor w taki sposob ze mam 0% szans na naturalna ciaze ze chyba tam nie wroce. Zero empatii.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam, że się dopisuje ale ja mam wyliczony termin na 13.04 więc bliziutkoA mi kalkulator liczy na 10.04![]()
W takim razie witamy ponownie chociaż w zmienionym składzieCześć dziewczyny ☺
Nie było mnie tutaj kilka lat... Ale to forum dawało mi dużo siły w walce o upragnione maleństwo, które teraz smacznie śpi ma 3.5 roku i ma na imię Julia.
Postanowiliśmy wrócić po rodzeństwo.
Na początku sierpnia miałam crio na sztucznym cyklu, niestety nie udane. Na początku września będę miała crio na naturalnym cyklu....
Wszystkim Wam życzę aby marzenie spełniło się jak najszybciej
Mój siostrzenic tezPiekna data, moja corcia urodzila sie 27.03.2017[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój siostrzeniec tez nie w tym roku tylko 27 marcaPiekna data, moja corcia urodzila sie 27.03.2017[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom