• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam,

Czy mógłby mi ktoś opisać jak wygląda przygotowanie do CRIO na cyklu naturalnym? W którym dniu cyklu powinnam być już w klinice? Kiedy odbywa się sam zabieg przed pęknięciem czy już po? Jestem zielona w temacie bo będziemy podchodzić 1 raz.

Dziewczyny 3 rano u mnie a obudzilam sie bo mnie skurcz w macicy zlapal taki strasznie mocny ale tylko jeden... wczoraj wieczorem mialam takie mocne uklucie yez jedno... zastanawiam sie bo mam drugi pecherzyk ktory podobno jest pusty i gdyby mial sie wchlonac to ja bym cos czula? Bo nie wiem co mam myslec. Przestraszylam sie[emoji17]
Nie pomogę bo nie wiem nic na ten temat a kiedy masz wizytę? Jutro?

Witam,

Czy mógłby mi ktoś opisać jak wygląda przygotowanie do CRIO na cyklu naturalnym? W którym dniu cyklu powinnam być już w klinice? Kiedy odbywa się sam zabieg przed pęknięciem czy już po? Jestem zielona w temacie bo będziemy podchodzić 1 raz.
Tez w nastepnym cyklu bede podchodzila.
Mi kazali 3 dni przed spodziewana @przykleic plastry z estradiolem i w pierwszym dniu@zadzwonic wtedy ustala wizyte.Tez bede na cyklu naturalnym.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry