meg86
Fanka BB :)
Coś mi tu dają w tabletkach może to też toMi moja pani doktor przepisałam 3x2 cyclonamine to jest właśnie lek zatrzymujący krwawienia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coś mi tu dają w tabletkach może to też toMi moja pani doktor przepisałam 3x2 cyclonamine to jest właśnie lek zatrzymujący krwawienia.
Mam prolutex od piątku do piątku i dają mi tu sporo tabletek.Powodzenia dziś dziewczynki [emoji4]samych dobrych wieści Wam życzę [emoji9]
@meg86 ja też zmagałam się z krwiakiem , też brałem relanium i nospę i zwiększona dawka luteiny , może i prolutex warto by było włączyć, by tak nie grzebać często na dole [emoji28]Trzymam kciuki za dobre wieści no i odpoczywaj [emoji4]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby tylko dzidziuś był dzielny i wygrał z krwiakamiKrwiaki robią się bo TAK. Całkiem bez powodu!!! Mi w szpitalu jak wychodziłam to powiedzieli że do 16 tc mogą się niestety robić
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Tu Lekarze mało co mówiąMeg dzidzius bedzie walczyl!
A powiedzieli lekarze dlaczego ten krwiak sie zrobil?
A ten spacer o ktorym mowilas mogl miec cos wspolnego?Tu Lekarze mało co mówią
Nie wiadomo skąd Ale prawdopodobnie od krwawienia a krwawienie nie wiadomo skąd
Pytakas Sol, ale ja też miałam crio na cyklu naturalnym więc napiszę - może się przyda. U mnie robiony był monitoring owulacji żeby określić dokładny jej dzień. No i tu w zależności o tego jak regularny jest cykl moga wystarczyć np.dwie wizyty a może być ich więcej. U mnie owulacja się przesunela więc miałam 4 czy 5. Dodatkowo w okresie okoloowulacyjnym miałam badanie estradiolu i progesteronu. Na kazdej wizycie sprawdzanie grubości endometrium. Od dnia owulacji miałam brać luteine i w zależności od tego iludniowy jest zarodek criotransfer jest w różnych dniach. Jeśli 3dniowy to w 3 dniu po owulacji, jeśli 5dniowy to w 5.
Dzień owulacji jest liczony jako 1 dzień?
Możliwe bo jak mam teraz leżeć to może wcześniej też powinnamA ten spacer o ktorym mowilas mogl miec cos wspolnego?
Meg,spacer nie powoduje krwiakow,musialabys przez plotki skakac i ogolnie wspinac sie po skalach ,zeby to spowodowalo uszkodzenie naczynia krwionosnego i krwiaka. Mialas go od jakiegos czasu i nie wiedzialas ,przypadek ze wlasnie wtedy pekl i laczasz ze soba te dwie rzeczy. Nie rob sobie wyrzutow,spacer i swierze powietrze sa bardzo w ciazy wskazane.To nie twoja winaMożliwe bo jak mam teraz leżeć to może wcześniej też powinnam