reklama

Kto po in vitro?

reklama
Leżę. Chodzę tylko do toalety
Nie miałam nic przeciwzakrzepowego
Najgorsze jest to że oprócz leżenia nie wiele można zrobić

Szwagierka moja w 14tc nagle oblał ją zimnym pot, a pozniej dostała takiego krwotoku że aż się jej po nogach lało, wszystko dobrze się skończyło krwiak po prostu się opróżniał dostała jedynie duphaston, a dziś synowi szykuje wyprawkę do przedszkola także takie rzeczy się zdarzają dlatego warto słuchać zaleceń lekarza i przede wszystkim samemu od razu reagować...
Powodzenia Kochana na pewno wszystko dobrze będzie z dzidziusiem :-)

Szwagierka moja w 14tc nagle oblał ją zimnym pot, a pozniej dostała takiego krwotoku że aż się jej po nogach lało, wszystko dobrze się skończyło krwiak po prostu się opróżniał dostała jedynie duphaston, a dziś synowi szykuje wyprawkę do przedszkola także takie rzeczy się zdarzają dlatego warto słuchać zaleceń lekarza i przede wszystkim samemu od razu reagować...
Powodzenia Kochana na pewno wszystko dobrze będzie z dzidziusiem :-)
Oby i u mnie się dobrze skonczylo

Ja sie jeszcze boje termin porodu wpisac, zwlaszcza ze dzis zaczelam krwawic, czerwona krew poleciala po zalatwieniu sie w wc[emoji20]. Na wizyte sie umowilam prywatnie, ale nic mi wiecej tu nie pomoga w uk. Jak wroce to wpisze sie do kalendarza na niedziele.
współczuję Wam dziewczyny z tymi krwawieniami wiem co to znaczy bo sama to przeszłam. trzeba przetrwac, przelezec....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry