tamiza
Fanka BB :)
Dopiszesz się do kalendarza ? Jeśli masz z tym jakiś problem daj znaćKochane w niedzielę jadę na pierwszą wizytę w czasie stymulacji jest to 11 dc i nam do was pytanie...mniej więcej w którym dniu może być punkcja?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dopiszesz się do kalendarza ? Jeśli masz z tym jakiś problem daj znaćKochane w niedzielę jadę na pierwszą wizytę w czasie stymulacji jest to 11 dc i nam do was pytanie...mniej więcej w którym dniu może być punkcja?
Kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje ty masz super zarodki i ich bardzo dużo wszystko bedzie okNo to troche mnie zmartwilas bo u mnie jakby podobnie... tyle ze dzis rano jak narazie czysto ale to raczej od dawki progesteronu...
Kciuki zaciśnięte. Trzymaj Maluszka i nie puszczaj.Dziewczyny , jestem w szpitalu. Wczoraj wieczorem dostałam takiego krwotoku że mało na zawał nie zeszłam. Pojechałam na pogotowie i mnie zatrzymali. Zrobili usg , dzidziuś żyje i serduszko bije ale mówią że może w jedna lub w drugą stronę pójść... Krwawie jeszcze choć mniej niż wczoraj, nic mi nie dają tylko tak leżę i odpoczywam . Zobaczymy czy to coś przyniesie.
Mam nadzieje ze jednak bedzie dobrze! Odpoczywaj a kropek bedzie walczyl!Dziewczyny , jestem w szpitalu. Wczoraj wieczorem dostałam takiego krwotoku że mało na zawał nie zeszłam. Pojechałam na pogotowie i mnie zatrzymali. Zrobili usg , dzidziuś żyje i serduszko bije ale mówią że może w jedna lub w drugą stronę pójść... Krwawie jeszcze choć mniej niż wczoraj, nic mi nie dają tylko tak leżę i odpoczywam . Zobaczymy czy to coś przyniesie.
O Matko !! Leż i odpoczywaj ! Trzymam mocno kciuki !Dziewczyny , jestem w szpitalu. Wczoraj wieczorem dostałam takiego krwotoku że mało na zawał nie zeszłam. Pojechałam na pogotowie i mnie zatrzymali. Zrobili usg , dzidziuś żyje i serduszko bije ale mówią że może w jedna lub w drugą stronę pójść... Krwawie jeszcze choć mniej niż wczoraj, nic mi nie dają tylko tak leżę i odpoczywam . Zobaczymy czy to coś przyniesie.
Ja miałam odczekać trzy miesiące ale lekarz wszystko Ci powieTeraz daj sobie czas i walcz dalej[emoji9] . Moja znajoma po laparoskopi miała 6 miesiecy przerwy, ale to wszystko zależy od lekarza. Do kogo sie teraz wybierasz na wizytę?
Dr Styk. Wg mnie jest najlepszy w LbnTeraz daj sobie czas i walcz dalej[emoji9] . Moja znajoma po laparoskopi miała 6 miesiecy przerwy, ale to wszystko zależy od lekarza. Do kogo sie teraz wybierasz na wizytę?
Miałam to samo w środę i leżę do dziś w szpitalu. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeDziewczyny , jestem w szpitalu. Wczoraj wieczorem dostałam takiego krwotoku że mało na zawał nie zeszłam. Pojechałam na pogotowie i mnie zatrzymali. Zrobili usg , dzidziuś żyje i serduszko bije ale mówią że może w jedna lub w drugą stronę pójść... Krwawie jeszcze choć mniej niż wczoraj, nic mi nie dają tylko tak leżę i odpoczywam . Zobaczymy czy to coś przyniesie.
Dołączam się. Kciuki dziewczyny@Featherlight76 samych dobrych wiadomości i do boju !
@anett96, @froncia pięknych jajek i pomyślnych wieści
Miłego dnia ! Mam nadzieję, że u Was jest tak samo pięknie i słonecznie jak u mnie![]()