aniaAsia222
Fanka BB :)
Byłam u dentysty i powiedział mi że zrobił mi się lekki stan zapalny. Mam coś do smarowania na to. Transfer za ok 8 dni to myślę że mi przejdzie.Idź do lekarza i warto zrobić zdjęcie bo potem nie będziesz mogła.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłam u dentysty i powiedział mi że zrobił mi się lekki stan zapalny. Mam coś do smarowania na to. Transfer za ok 8 dni to myślę że mi przejdzie.Idź do lekarza i warto zrobić zdjęcie bo potem nie będziesz mogła.
Strasznie Ci kibicujęTrzymam, nie puszczam! Musi być dobrze!!!
Zadzwoń do kliniki, oni muszą Cię skontaktować z lekarzem. Ja bynajmniej w Gamecie się tak kontaktuje z lekarzemNo właśnie problem polega na tym,że ja nie mam do niego nr tel bo on nie podaje pacjentkom więc dlatego nie wiem co mam robic
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzwoniłam i powiedzieli że mogę oczywiście przyjechać w takiej sytuacji na wizytę do doktora bez zapisu,ale żeby nie panikować,a gdyby działo się coś złego to jechać do szpitala.Narazie plamienie ustało wyleciało z ultrogestanem jeszcze to brązowe coś i narażie spokój.zwiekszylam dawkę progesteronu i bez paniki poczekam.nie jest tego duzo mam nadzieję,że to tylko plamienie ,,okresu,,który właśnie się powinien pojawicZadzwoń do kliniki, oni muszą Cię skontaktować z lekarzem. Ja bynajmniej w Gamecie się tak kontaktuje z lekarzem
Gratulujęwiem ze dla energiczna jest dzis smutny dzien, bardzo mi przykro z tego powodu. dla mnie okazal sie szczesliwy, wynik 410 , w srode powtorze dla pewnosci, az boje sie uwierzyc. placze, smieje sie i tak na zmiane,nie wierze. jak to ktoras ma napisane w opisie: cudzie trwaj...
Gratuluję z całego serca :-) :-)wiem ze dla energiczna jest dzis smutny dzien, bardzo mi przykro z tego powodu. dla mnie okazal sie szczesliwy, wynik 410 , w srode powtorze dla pewnosci, az boje sie uwierzyc. placze, smieje sie i tak na zmiane,nie wierze. jak to ktoras ma napisane w opisie: cudzie trwaj...
Jak to poszukiwania macicy?! To nie umiał trafić???Oprócz poszukiwania macicy w moim przypadku ... To było najśmieszniejsze w całym transferze to mam nadzieje ze u Ciebie tez będzie miał dobrą rękę.
Kochana trzymaj się i nie poddawaj.Dla Ciebie też przyjdzie taki dzień że spełnią się Twoje marzenia. Domyślam się jak Ci ciężko ile nadziei i wiary miałaś.Walcz o swoje szczęście.W 7dpt beta 6.52 dziś 9dpt 0.647
Jak to poszukiwania macicy?! To nie umiał trafić???
Bardzo mi przykro [emoji22]W 7dpt beta 6.52 dziś 9dpt 0.647