dżoasia
Fanka BB :)
To ładny prezent będzieNie podpuszczaj mnieplanuje 6.09 będzie to 8dpt a zarazem rocznica ślubu. A powiedzcie jak żyć mam polezeć 2-3 dni czy normalnie mogę pojechać jutro do znajomych na grilla posiedziec czy rsczej odpuścic?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ładny prezent będzieNie podpuszczaj mnieplanuje 6.09 będzie to 8dpt a zarazem rocznica ślubu. A powiedzcie jak żyć mam polezeć 2-3 dni czy normalnie mogę pojechać jutro do znajomych na grilla posiedziec czy rsczej odpuścic?
Ja już po transferze, szybko poszło i lekarz że mam żyć normalnie a od jutra mogę sex uprawiacteraz wracamy do domu.
Nie podpuszczaj mnieplanuje 6.09 będzie to 8dpt a zarazem rocznica ślubu. A powiedzcie jak żyć mam polezeć 2-3 dni czy normalnie mogę pojechać jutro do znajomych na grilla posiedziec czy rsczej odpuścic?
ja 2dpt wyjechalam nad morze, 10 godzin w aucie , wrocilam na sama bete.Nie podpuszczaj mnieplanuje 6.09 będzie to 8dpt a zarazem rocznica ślubu. A powiedzcie jak żyć mam polezeć 2-3 dni czy normalnie mogę pojechać jutro do znajomych na grilla posiedziec czy rsczej odpuścic?
Morze też jest w planach ale w weekendja 2dpt wyjechalam nad morze, 10 godzin w aucie , wrocilam na sama bete.
Tylko wam sexy w glowieJa już po transferze, szybko poszło i lekarz że mam żyć normalnie a od jutra mogę sex uprawiacteraz wracamy do domu.

No po coś to tam mamyTylko wam sexy w glowie![]()
Uprzejmie proszę wpisać się do kalendarza na bete!!Ja już po transferze, szybko poszło i lekarz że mam żyć normalnie a od jutra mogę sex uprawiacteraz wracamy do domu.
wracaj do domku i dbaj o siebie Ja jak podchodziłam do krio na cyklu naturalnym to żeby wykorzystać okazję dzień przed krio po południu po rannej dawce lutnusa były przytulanki a raczej próby bo mojego m tak piekło przyrodzenieHaha zayebystego masz doktorkaTo zalecenie to masz idealnie wstrzelone w dzisiejszy temat forumowy
Ja bym się chętnie bzyknęła ale z 2 tabl lutinusa w pochwie to chyba zbyt duże tarcie by było
Kiedy masz w planach betę?? Idziemy razem w pon???
![]()
może to efekt tarcia albo lutinusa