reklama

Kto po in vitro?

250 pappa i 300 usg... A to będziesz robić w Warszawie!? Ja jeżdżę na prenatalne nie do kliniki... Robiłam tam pierwsze prenatalne i polowkowe. Pan dr jest super specjalista od płodów.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Mnie mój prywatny ginekolog (ten, do którego chodziłam w klinice) wysłał do Dębski Clinic na Sokratesa do dr Kretowicza. On podobno jest super w usg ciąży.

reklama
Mam l4 teraz do miesiączki także pewnie będzie mi się nudzić tym bardziej że najlepiej żebym leżała.
Ale dość o mnie. Co u Ciebie ? jak się czujesz ?
Możesz... zacząć na drutach robić, albo na szydełku :D:D Ja się dziś z moim szydełkiem (i kocykiem dla Żywii) przeprosiłam, bo już go skończyłam 2 razy, ale się pomyliłam w międzyczasie i prułam :D:D

Dziewczyny wstawiam bociany bo na aplikacji mi sie caly czas te okropne zdjecia pokazuja

1504033400-aaaaaa.jpeg
Cudne!!!
Wszystkim dzieciów jak bocianów na obrazku życzę :D:D

Nie wiem wlasnie, juz przed braniem progesteronu mialam takie bole i wtedy te plamienia byly. Dopycham sie czym moge na rozkurczenie ale i tak obstawiam ze endo bylo przerosniete i gowno z tego bedzie. :(
Nie wolno Ci tak myśleć !! Wszystko będzie dobrze !! Przecież obiecałaś mi przesłać fluidy ciążowe a słów chyba na wiatr nie rzucasz ? Kciuki są nadal mocno zaciśnięte więc głowa do góry i nie gadaj głupot !!

Dziewczyny mam pytanie. Dziś dzień 3zastrzykow fostimon 75ui + merional 75ui - i zaczynaja mnie bolec jajniki. Na zmianę prawy i lewy. Takie kłucie na przemian z pieczeniem. I nir wiem czy to dobrze ze tak szybko coś czuje czy złe ?? Jutro mam wizytę kontrolna i całe szczęście ale pomyślałam ze zapytam doświadczonych.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry