Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cudownie!!! serdeczne gratulacje!!!!!mam!!! 992,92 !!! nie wierze, jestem przeszczesliwa.
6 to idealnie bo chyba tyle maks zapladniaja? Czy mieliscie wskazania zeby zapl wszystkie? Przynajmniej nie masz dylematu czy mrozic czy nie - zaoszczedzisz troche kasyDziękuję dziewczyny ja już po.... dobrze sie spało wracamy do domku.. . Miała łącznie ok 12 pęcherzyków a dobrych jest tylko 6...albo az...takze fajnie cieszę sie.. teraz jade do domku odpocZywać...
Gratuluje mamusiu[emoji11]mam!!! 992,92 !!! nie wierze, jestem przeszczesliwa.
Ja pitole ale czad!!! Pieeekny wynik!!!mam!!! 992,92 !!! nie wierze, jestem przeszczesliwa.
6 to idealnie bo chyba tyle maks zapladniaja? Czy mieliscie wskazania zeby zapl wszystkie? Przynajmniej nie masz dylematu czy mrozic czy nie - zaoszczedzisz troche kasyzycze ci wyniku jak u mnie 6/6
![]()
No to beda szescioraczki[emoji6] po dwa co dwa lata[emoji6]Dziękuję dziewczyny ja już po.... dobrze sie spało wracamy do domku.. . Miała łącznie ok 12 pęcherzyków a dobrych jest tylko 6...albo az...takze fajnie cieszę sie.. teraz jade do domku odpocZywać...
Super!!!! Gratulacje!!! Witamy w gronie ciężarówek!!!!mam!!! 992,92 !!! nie wierze, jestem przeszczesliwa.