Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bolesne może nie ale najmniej przyjemne ze wszystkichBolesne?
Miło, że pytaszAgnies jak sie dzis czujecie???![]()
A ja muszę przejść na emerytureMiło, że pytaszbardzo normalnie
pije dużo wody to i latam siusi dziś spałam w dzien 2h, czasem jajnik zakłuje ale to za szybko na cokolwiek także może sobie wkręcam. Podczas stymulacji nie przytyłam, a teraz tylko siedze i jem z nudów. A Ty jak?
No to mamy podobnieA ja muszę przejść na emeryturebrzuch, plecy i głowa bolą coraz bardziej prawie nic nie pomaga, jajniki też czasem zakłują ale to cykl sztuczny więc nie łącze tego z jakąś ich aktywnością. W ogóle staram się sobie nic nie wkręcać, no chyba że te plecy jako dobry znak...
ale to tylko po to żeby się nie dołować
haha też leżę, czytam książkę i naprzemian odwiedzam lodówkę
![]()
Nie kazda, ale sporo nas bierzeYhym.... Mam nadzieję że szybko znikały.
A czy każda z dziewczyn na te zastrzyki?
Jakos. Nie najgorzej. Ale ciezko mowic zeby bylo dobrze.Ja nie mam cierpliwości do takich robóteka jak ty się trzymasz ?
Czyli musisz zaczynac wszytsko od początku ze stymulacja itd? leki punkcja? a na jakim cyklu miałaś robiony transfer?
Jiz opiduwalam ci swietlana przyszlosc... białe ściany, brak klamek... tam dobrze dawkyja takievlekiDziewczyny a bralyscie relanium i paracetamol jednoczesnie? Bo mi leb zaczyna pekac, do tego te plecy i wszystko naraz. No i nie wiem czy to moge polaczyc czy mnie wywali z butow:/ Chyba sie nadaje na geriatrie a nie na porodowke![]()
haha dziękuję czarna mamboJiz opiduwalam ci swietlana przyszlosc... białe ściany, brak klamek... tam dobrze dawkyja takievleki
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom